Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to są za mężczyźni którzy tak nienawidzą kobiet

Polecane posty

Gość gość
Tutaj jest o prostu masa frustratów, którym nie wychodzi z kobietami i tyle

Gość gość
Nie warto zawracać sobie głowy takimi osobami, i to nie ze względu na fakt, że to tylko forum, że sporo tematów jest tutaj wymyślanych na poczekaniu, czy, że jednemu coś się spodoba, a drugiemu - nie. Przede wszystkim, osoba, która wypowiada się na dany temat, używając do tego zwrotów, delikatnie pisząc, "niezbyt inteligentnych", sama sobie wystawia opinię. Można się z czymś nie zgadzać, można twierdzić odwrotnie, niż myśli reszta, ale perfidne ubliżanie, wyzywanie, czy prowokowanie jest świadectwem, wyłącznie, osoby komentującej. Kogoś, kto tylko wiecznie krzyczy i pluje, nie da się traktować serio, mimo, że ma prawo być na "nie". Rzetelne argumenty, spokojne przedstawienie swojego poglądu nie mają tutaj miejsca, bo lepiej jest kogoś "wyhejtować" od czubka głowy po palce stóp. I po co takie coś traktować poważnie? Ja nigdy nie wdaję się w dyskusje, które zaniżają poziom, albo odbiegają od tematu, chyba, że ktoś się na mnie mocno "zawiesi", to wtedy się bronię... Ale, zazwyczaj, odpuszczam. Spokój ważniejszy.

Gość gość
Nie potrafią zadbać o kobietę,potem mają pretensje że one mają ich w d***e,ale oczywiście winna jest kobietą! Kiedy powiedziałeś że kochasz żonę?kiedy kupiłeś jej kwiatek?kiedy przytuliłes ja?kiedy wspierałem ją? No kiedy???????????????a potem frustrację wylewacie na forum???????pogadaj z żoną! zaproś do kina!!!!!!!!komplementuj ją!!!a zobaczysz wtedy jak ona odwdzięczy się.

Gość gość
Najlepsze, że miałam o meżczyznach całkiem dobre zdanie, wiadomo, zawsze będą istnieli i tacy bezwartościowi, ale po tym, co tu czytam na forum, to już lepiej być samą, niż niektórymi egzemplarzami z tąd. Kobiety dla nich to szmaty, po 30 się sypią i każda tylko liczy na portfel. Piszą bzdury o kobietach, a sami mają mniemanie o sobie, że ho ho jak stąd do księżyca. Tylko ciekaw, jak są tacy wspaniali, dlaczego żadna ich nie chce.

Gość gość
gość dziś X Same nie umiecie jako pierwsze sie starac? To nie IXXwiek tylko XXI i kobieta ma rowniez sie starac. Same nigdy nie mowicie, ze kochacie; nie pokazujecie, ze kochacie; nie kupujecie prezentow; nie zapraszacie na randki. Ciagle tylko wymagacie.

Gość gość
gość dziś Nie bedziemy wam przyklaskiwac! Szukaj sobie pantofla bez jaj, wlasnego zdania i honoru

Gość gość
Tutaj jest po prostu masa frustratek, którym nie wychodzi z facetami i tyle.

Gość gość
10:04 Ty szmaciarzu nied***bany s********j na drzewo a nie do kobiet startować, księciuniu p********y

Gość gość
10:02 O następny książę z bajki, czekaj czekaj aż się będą kobiety o siebie starać to mchem porośniesz. A najlepsze kąski zabiorą ci faceci z jajami, którzy potrafią skutecznie zainteresować sobą płeć przeciwną A ty będziesz tak czekał aż się zestarzejesz.

Gość gość
Ludzie którzy się obrażają jak ktoś napisze coś w stylu "wszyscy Mężczyźni to ch/uj/e" lub "wszytskie Kobiety to szm/aty" ma niską samoocenę lub po prostu opisywana postawa go dotyczy dlatego się obrażą. Silne osoby mają w d***e tego typu opinie i nie sr/ają żarem...

Gość gość
Mnie zastanawia, jak można pisać np że wszystkie baby to k***y. To matka, czy siostra, czy córka, czy babka tego kto to pisze to też jest k***a?

Gość gość
gość dziś X Same nie umiecie jako pierwsze sie starac? To nie IXXwiek tylko XXI i kobieta ma rowniez sie starac. Same nigdy nie mowicie, ze kochacie; nie pokazujecie, ze kochacie; nie kupujecie prezentow; nie zapraszacie na randki. Ciagle tylko wymagacie. x Uspokój się chłopie ;) Są też w miarę normalne Kobiety które nawet coś tam kumają apropo partnerstwa ale jak nie możesz sobie takiej znaleźć to zacznij wyznawać filozofię MGTOW nie będziesz się tak pienił ;) Żyjąc sam dla siebie osiągniesz znacznie więcej a nienawiść do Kobiet zniknie natychmiast <3 To że Mężczyźni piszą po takich forach pokazując swoją frustracje spowodowane jest tym że zostali oszukani że Kobietę można zdobyć zaangażowaniem, miłością i pieniędzmi a potem jak są robieni w jelenia kila razy z rzędu nie wiedzą co zrobili nie tak ;) Weź czerwoną tabletkę Neo ;)

Gość gość
Haha a to dobre. A ja miałam tak, że właśnie ja kupowalam prezenty, dzwoniłam i zabiegałam. A facet i tak kopnął mnie w d. A to nie jakiś patalach był, spokojny, porządny - jak o sobie mówił. Za babami nie latał, do kościoła chodził, nawet nie przeklinał. Od tej pory wyleczyłam się z zabiegania o mężczyzn. Jak facet nie zabiega to znaczy że nie jest zainteresowany, a jak nie jest zainteresowany to przecież tylko idiotka będzie się mu narzucała.

Gość gość
gość dziś Haha a to dobre. A ja miałam tak, że właśnie ja kupowalam prezenty, dzwoniłam i zabiegałam. A facet i tak kopnął mnie w d. A to nie jakiś patalach był, spokojny, porządny - jak o sobie mówił. Za babami nie latał, do kościoła chodził, nawet nie przeklinał. Od tej pory wyleczyłam się z zabiegania o mężczyzn. Jak facet nie zabiega to znaczy że nie jest zainteresowany, a jak nie jest zainteresowany to przecież tylko idiotka będzie się mu narzucała. x To bądź WGTOW ;)

Gość gość
gość dziś Jestem spokojny. Wlasnie chodzi mi o to partnerstwo niestety duza czesc kobiet zupelnie tego nie lapie. Bo dla nich tak zle i tak niedobrze. Nie wiedza same czego chca. Oby tych ogarnietych kobiet bylo wiecej bo inaczej nie wiem na kogo kobiety beda zwalaly wine jak mezczyzn i dzieci zabraknie chyba na zwierzeta.

Gość gość
Jak facet nie zabiega to znaczy że nie jest zainteresowany, a jak nie jest zainteresowany. Xxx To samo mozna napisac o kobietach. Oboje powinni sie starac i to jest partnerstwo. Wspolny szacunek do siebie i chec dbania o siebie. Ale ty albo robilas z siebie niewolnice albo robisz krolowe logu.

Gość gość
gość dziś Jestem spokojny. Wlasnie chodzi mi o to partnerstwo niestety duza czesc kobiet zupelnie tego nie lapie. Bo dla nich tak zle i tak niedobrze. Nie wiedza same czego chca. Oby tych ogarnietych kobiet bylo wiecej bo inaczej nie wiem na kogo kobiety beda zwalaly wine jak mezczyzn i dzieci zabraknie chyba na zwierzeta. x Dlatego teraz wkładam w związek dokładnie tyle samo ile dostaje ;) Jak wkładam za dużo to po czasie Kobieta traci szacunek do mnie. Wiadomo na początki Mężczyzna wkłada więcej ale później jak Kobieta nie stara się to ją zostawiam i szukam dalej. Na 100% znajdziesz taką ja musiałem trochę poprzebierać ale dałem radę ;) Nie wolno się bać mieć wymagania jako Mężczyzna :) Odsiewasz wtedy wszystkie pustaki bo pustaki nie lubią spełniać wymagań bo mogą mieć wszystko bez wysiłku i myślą że posiadanie "wadzajny" to wszystko co muszą wkładać w związek :D Dla mnie są to trzy podstawowe wymagania które nie mogą istnieć bez siebie jest to szczerość, szacunek i zaufanie. Jeżeli Kobieta nie wpisuje sie w te trzy założenia to zostaw ją bez skrupułów. Dziewczyny! Jest naprawdę ciężko o Kobitę która rozumie jak funkcjonują te trzy pojęcia w związku! i Pamiętajcie ludzie sie nie zmieniają jak raz ktoś naruszy jeden z tych trzech filarów to już można być pewnym że zrobi to ponownie.

Gość gość
Ja też teraz podchodzę inaczej do zwiazkow. Patrzę na to, co facet robi a nie co mówi. Co mi z tego, jak mówi, że jest porządny, ma zasady, traktuje mnie poważnie, podczas, gdy czyny pokazują co innego. Podwyzszylam też znacznie poprzeczkę. Kiedyś wystarczyło mi, że nie pił nałogowo alkoholu, był wolny, miał jakąkolwiek pracę i kąpać się regularnie. Teraz sama się z tego śmieje, bo to nie były żadne wymogi tylko minimum. Aha i nie patrzyłam kompletnie na wygląd, czasami mnie obrzydzali ale zgadzalam się na jakieś pocałunki, czy odejmowanie, bo myślałam, że nie powinnam patrzyć na wygląd. Ale do łóżka chyba bym się musiała ulic aby z nimi pójść, tak mnie oddychali fizycznie :(

Gość gość
Ta od badania c*pki to chyba tez jakis stary frustrat x To stary, dyżurny kafeteryjny zbok. Robi sobie dobrze pod to.

Gość gość
nie macie partnerów/partnerek bo żle dobieracie ale co tam - dalej jesteście uparci/rte no i same/i pewnie macie wady których nie chcecie się pozbyć przez czysty egoizm.

Gość gość
gość dziś to dlaczego o ciebie wciąż się nikt nie stara? uroda to przeszkoda u lalalala

Gość gość
facet zawsze zarywa do tej laski u której wie że ma szansę:) czy wy tępe zmywary nie rozumiecie że jak facet nie podbija do dziewczyny to wcale to nie musi oznaczac że jest niesmiały? może po prostu wie że dziewczyna to nie jego liga a właściwie ona jest dla niego ekstraklasą że tak powiem a on liga trampkarzy... i co w tym dziwnego? nikt nie lubi dostawac kosza - normalne. każdy niech podrywa tego u którego wie że coś wskóra - sam nie podrywam dziewczyn o których wiem że nawet by na mnie nie spojrzały.

Gość gość
Brednie. Jak się facetowi podoba kobieta to zawsze wykona pierwszy ****** się będzie starał. Zawsze. Są tu tylko dwa wyjatki: -chorobliwie nieśmiałość a wręcz fobia w kontaktach z kobietami-to się nadaje do pracy z terapeutą -mężczyzna jest chłopcem bo ja wiem może 13 czy 15 letnim ale ta nieśmiałość w tym wieku bywa normalna.

Gość gość
gość dziś wychodzi na to że jakaś połowa facetów w tym ja musi iść do psychiatry - super:)

Gość gość
gość dziś ale bzdura - to że nie uderzam do dziewczyny o któej wiem że jest ładna (i na 100 proc.ma chłopaka bo ładne nigdy nie są same ) świadczy że jestem chrobliwie niesmiały? Znam takie dziewczyny ze swojego otoczenia i tak nie uderzam do nich bo wiem że nie mam u nich szans ale nie przeszkadza mi to prowadzić normalnych konwersacji i relacji z nimi - nie mam pod tym względem żadnych kompleksów jezeli o to ci chodzi. nie jestem super przystojny to po co mam narażać się na osmieszenie i kosza? Wiem które dziewczyny są w moim zasięgu a o których mogę co najwyżej pomarzyć. ty też podrywasz facetów o których wiesz że mozesz im się nie podobać?