Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to są za mężczyźni którzy tak nienawidzą kobiet

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam, że tu na forum mnóstwo tematów, w których mężczyźni, notorycznie obrażają kobiety. I to wszystkie. - samotne 20 latki, że to księżniczki czekające na księcia -samotne 30 latki to stare panny, które czekały na księcia i maly wysokie wymagania. - mezatki- po ślubie są zaniedbane i tylko wiszą na mezowskiej pensji - młode mężatki w ciazy- złapały faceta na brzuch - rozwodki - mąż je zostawił, bo się zaniedbaly, albo nikt nie mógł już z nimi wytrzymać - kobiety nie pracujące zawodowo- pijawki, które pasożytują na pieniądzach swojego męża - kobiety pracujące i dużo zarabiające -karierowiczki. Przy czym jak są samotne - coś z nimi nie tak, bo gonią za kariera, a potem będą plakac że są same. A mezatki- okropne feministki, które wolą pracę niż prowadzenie domu - kobiety, które chcą dzieci- chcą wrobić chlopa w dziecko, albo wyciagrać alimenty ty - kobiety, które nie chcą mieć dzieci- egoistyczne "suki", z wypranym przez feminizm mózgiem - kobiety, które czekają na *****mezczyzny- księżniczki, same by zagadaly, korona z głowy im nie spadnie jak będą zabiegać o faceta - wygadane i śmiałe kobiety - znowu źle, bo są mało kobiece i zostaną same, bo to facet ma nosić portki w związku a nie baba - kobiety, które chcą uprawiać seks na poczatku znajomości -d****** i puszczalskie - kobiety, które chcą czekać z seksem - dewotki, pewnie są brzydkie i grube pod ubraniem I tak dalej Co to za faceci to wszystko piszą? A może to geje, nie lubią kobiet, to bybwszystko wyjasnialo :)

Gość gość
Geje lubią kobiety. Z wzajemnością.

Gość gość
Geje lubią gejow

Gość gość
To są.. uwaga uwaga... MĘŻCZYŹNI ODRZUCENI

Gość gość
Przeczytałam MĘŻCZYŹNI ODURZENI :D

Gość gość
Odurzeni byciem odrzuconym :p

Gość gość
Powinien być jeszcze jeden punkt - to kobiety przez swoje zachowanie, prowokują facetów do tych wpisów na forum

Gość gość
Haha, długo nie trzeba było czekac:)

Gość gość
Odezwał się pryszczaty przegryw w okularach jak Stępień.

Gość gość
A dziwisz się dlaczego skoro wiele dziewczyn traktuje chłopaków potem męża jak bankomat. Izoluje się chłopaka w związku. Mój już jako chłopak brał udział w życiu związku. Zawsze był i jest nawet przy każdym badaniu cipki i wspieral porody bo cc często ma powikłania. Intymności to ja i ukochany a nie ja i obcy facet ginekolog! Mam prawo do obecności ukochanego podczas badań czy porodzie był nawet podczas usuwania nadżerki. Mąż sie liczy zemną a ja z nim.

Gość gość
Ta od badania cipki to chyba tez jakis stary frustrat

Gość gość
Niech mąż sam zostanie ginekologiem... Gad

Gość gość
Maź mojej Kolezanki był przy porodzie. To był błąd. Stracił całkowicie zainteresowanie koleżanką czyli swoją zoną. Opowiadał ze wstrętem jak wielką ma waginę i co z niej oprócz dziecka wyleciało.

Gość gość
Ten też nawiedzony tyle że w drugą stronę. Tak się rodzimy, nic nie poradzisz :D jaki wrażliwy haha

Gość gość
kobiety to upadłe istoty,sprowadzaja na mężczyznę tylko nieszczęśćia. Rolą kobiety jest słuchać męża i rodzić mu dzieci.

Gość gość
was nie można nie nienawidzić - po prostu jak dziecko jak uderzy się w głowę wymaga opieki i zrozumienia a nie połajania bo jest złe. Podobnie jest np . z psem - uczysz go aportować,ale gdy z początku nie słucha nie oznacza to że jest głupi.

Gość gość
Dlatego niektórzy uparcie edukują od 20 lat i nie zauważają, że ten pociąg już dawno odjechal

Gość Zawszewgumie
To są męszczyźni ktorzy zapłacili cenę za naiwność - wrobieni w dziecko,rozwodnicy ktorym zabrano majątki i dzieci,zdradzani,wykorzystywani itp. A i odrzuceni tez po raz wtory tez....

Gość gość
Ta:O kafefaceci zawsze pokrzywdzeni przez zle kobiety:O a oni tylko chcielii sobie zar°°°°ć :O :D

Gość gość
Po 30 to chyba jakiejś szubienicy poszukam bo z tego co tu czytam będę się nadawać jedynie na śmietnik. Masakra.

Gość gość
Piszę dla jaj.

Gość gość
Dla jaj czy kur nieważne. To ogólnie prawda. Kobiety w pewnym wieku są do niczego wg facetów.

Gość gość
G prawda.

Gość gość
Nawet na szubienicy znajdzie sie ktos kto chcialby cie rżnąc....jakbys byla ciepla jeszcze czemubnie ;)

Gość gość
Pocieszające. Naprawdę.

Gość gość
to nie jest nienawidzenie tylko pisanie niewygodnej prawdy dla was drogie panie szczególnie drogie

Gość gość
Faceciki bez jaj.

Gość gość
Same stawiacie się w taki świetle w niektórych tematach. Opisałaś postawy niektórych Kobiet jak napiszesz że Faceci lubią zdradzać, pukać przypadkowe laskie etc to ja się nie obrażam bo mnie to nie dotyczy... Ból du/py mają tylko te Kobiety które takie są ;) <3

Gość gość
Ja nie mam jaj,ja mam pomarancze,...

Gość gość
Taką samą, sprzeczną listę, tyle że o wiele dłuższą, dałoby się sporządzić tutaj na podstawie wpisów kobiet na temat mężczyzn. Co to za kobiety które tak nienawidzą mężczyzn, co to za kobiety które tak piszą? A może to lesby, nie lubią mężczyzn, to by wszystko wyjaśniało.