Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsmutnazmartwiona

konizacji szyjki macicy

Polecane posty

Gość gośćsmutnazmartwiona

Witam. Mam pytanie, co dzieje się po zabiegu konizacji szyjki macicy? nie chodzi mi o jakies podrecznikowe przyklady, tylko jak to wygladało u Was. Czy ktoras moze miala jak ja? Mialam zabieg 9.10 kilka dni krwawienia, potem wszystko ok. Dwa okresy w czasie bez zadnych komplikacji. w grudniu okolo tydzien przed okresem krwawienie codziennie rano az do @ (tylko rano, potem ustawało) w styczniu sytuacja sie powtórzyła. okres skonczyl sie 23.01 od tamtej pory odczuwam bol w podbrzuszu jak na miesieczke i 31.01 krwawienie (duzo sluzu z krwią) kolo poludnia potem rozowy sluz i ustało jak narazie. niestety nie moge isc do mojego ginekologa prowadzacego historie choroby poniewaz jestem za granica. dodzwonic tez sie nie moge (dzwonie w normalnych godzinach, nie jak teraz pisze). Prosze o odpowiedz czy ktos tak miał , czy to cos złego/poważnego?? Czy moze po zabiegu tak moze sie dziać i to normalne (sama nie wierze ze to pisze). jestem zmartwiona :(

Gość gość
idź do lekarza za granicą, bo to co piszesz brzmi źle. Nie martw się dłużej tylko działaj