Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy co na wszy dla 3 latki

Polecane posty

Gość gość

W przedszkolu panuje wszawica mimo ze stosowalam pipi zabezpieczajacy to wczoraj wieczorem zsuwazylam to paskudztwo. Wczoraj nalozylam jej maske na godzine wyjelam z 10 gnid jak wytepic to padkudztwo.Ide zaraz do apteki cos kupic

Gość gość
Współczuję. Też miałam ten problem. Przetestowalam wiele środków. Najlepszy jest sprzedawany w saszetkach w komplecie w METALOWYM grzebykiem. Płyn jest na bazie octu. Nakłada się, ja nie spkukiwalam i po godzinie grzebykiem pasmo po paśmie wyczarować gnidy. Innego sposobu nie ma. Uwierz mi. Nie można niczego zostawić.

Gość gość
Najlepszy jest pipi nitolic. Wystarczy raz zastosować i po problemie. Pryskasz preparat na włosy zakładasz czapkę która jest dołączona w zestawie i po godzinie wyczesunesz. U nas pomogło ale dla pewności zrobiłam taka sama kuracje kolejnego dnia.

Gość gość
Ta firma ma rownież preparaty zapobiegające kolor butelki chyba zielony. Tez go stosuje od ponad roku i nic wiecej sie nie przybłąkało

Gość gość
Ogolic na lyso. Mała będzie mieć frajdę.

Gość gość
paranit, i powtórzyć za kilka dni, na preparacie jest opis, nie musiałam niczego wyciągać tylko koniecznie powtórzyć zabieg no i całej rodzinie mieszkającej z córka zrób to samo na włosy niestety