Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia Anna cz

Jawampowiem youtube

Polecane posty

Gość Natalia Anna cz

Czemu nie ma jej już na Youtube? Pisała że ma komputer w naprawie ale prawda jest taka że jej się nie chce bo nie wierzę że partner nie miał swojego kompa. Szkoda że się tak bardzo zmieniła. Kiedyś świetna a teraz no cóż. Nowe życie u boku sponsora i czasu na yt nie ma. Szkoda mi Wiktora :( no ale on jej Pandory nie mógł zapewnić;) golddigger!

Gość nasturcjam
z tego co wiem to mowila, ze to ja Wiktor zostawil. To, ze jej sie zycie zmienilo na lepsze, nie znaczy zaraz zle o czlowieku. Nie wiem po co tak pluc jadem na kogos.

Gość gość
Jak wcześniej mieszkała w mieszkanku-pokoiku to była świetna i taka typowa naturalna dziewczyna. A jak dorwała "kasiastego" faceta to zupełnie inna osoba. Teraz stać ją na to żeby robić paznokcie u kosmetyczki, coraz częściej robić zakupy i już nie na promocjach, co i rusz to nowa biżuteria... szkoda że się tak zmieniła pod wpływem sponsora... przesłałam ją oglądać...

Gość gość
co to za patostreamerka?

Gość Nie oglądam

Niby miła ta dziewczyna, ale ja nie jestem w stanie oglądać jej filmików. Już pomijam jej tandetny look, ale ona nie ma naprawdę nic ciekawego do powiedzenia. Nudaa i kicz...

Gość Karolina

Matko skąd tyle jadu? Mi się ją super ogląda, widać ze wyrobiła się bo super wyglada, elegancko się ubiera i jest szczęśliwa. Ma swój biznes wiec stać ją na paznokcie i lepsze ciuchy. Serio tak to boli po oczach? Bez przesady, to tez nie jest nie wiadomo jaki luksus żeby aż tak kogoś zjechać! Skoro dla kogoś to jest sponsoring to współczuje bo chyba nigdy nie byłyście rozpieszczane w związku przez faceta. Ja Age będę oglądać i kibicuje jej bo to fajna, miła kobieta.

Gość przem

ciekawe czy dobrze się rucha

Gość jaja
Dnia 17.02.2019 o 23:56, Gość przem napisał:

ciekawe czy dobrze się rucha

O proszę jaki komentarz  i to jest obraz polskiej patologii.

Gość Katrina

Zgadzam się ze się zmieniła po Poznaniu nowego faceta ... teraz tylko Lv,Pandora,pazurki,zakupy i prezenty ...

Malo sympatyczna i nieciekawe filmiki,tylko o jej planach na zakupy i zabiegi :) 

boust zrobiła,usta jakieś zabiegi na twarz i to tyle co ma do powiedzenia w swoich filmach. 

Pozatym gusty i smaku nie ma, ten film gdzienpokazuje swoją stylizacje obwieszona biżuteria ,ręce opadają,jak już coś dorwała to cała się musi obwiesić .