Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak faceci reagują na poznawane 30 latki, ktore w w większości nie szukają

Polecane posty

Gość gość

miłości, tylko dawcy nasienia i opikuna dla ich dzieci i to na szybko?

Gość gość
Up

Gość gość
Reagujemy z politowaniem. Zamiast szukac milosci i dac dziecku pelna rodzine i zapewnic milosc ojcowska dziecko dostanie zapracowana matke i niewiadomego pochodzenia dawce nasienia. Smutne. Pozniejsze pokolenia zapytaja gdzie ci mezczyzni? Gdzie ci ojcowie? Matki nie beda nawet umialy odpowiedziec.

Gość gość
Moje pytanie dotyczylo raczej kobiet, ktore chca sie zwiazac z facetem ale nie chodzi im o milosc, tylko o dziecko

Gość gość
Bo one po prostu nie wierzą w miłość ze strony faceta. Istnieje coś takiego w ogóle? Ja śmiem w to wątpić. Facetom przede wszystkim na seksie zależy, no i czasem na pozostawieniu własnych genów :P Skoro faceci potrafią przelecieć kobietę tylko dla tego że jest ładna, a nie potrzebują do tego uczuć, to znaczy że im miłość do niczego nie jest potrzebna. Więc facetów nie powinno to raczej dziwić, że kobiety już nie oczekują od nich czegoś, do czego ze swej natury nie są zdolni.

Gość gość
jak dowiaduję się że kobieta ma dziecko to zrywam kontakt, swoje bym wychowywał, cudzego nigdy co do lasek szukających nasienia .. nigdy takiej nie spotkałem i wątpię żebym spotkał, seks przygodny mnie nie interesuje