Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozwiązali mi kierunek

Polecane posty

Gość gość

Zapraszamy do NOVA Centrum Edukacyjne Olsztyn . Masz chęć ukończyć liceum lub zdobyć tytuł technika lub specjalisty, ale z różnych przyczyn Twoja nauka została przerwana? U nas masz możliwość kontynuowania nauki rozpoczynając od dowolnego semestru. Nie czekaj, weź Swoją przyszłość zawodową we własne ręce. Zapisz się już dziś i dołącz do naszych obecnych słuchaczy. Liczba miejsc ograniczona, o przyjęciu do szkoły decyduje kolejność zgłoszeń. Szkoła zapewnia przyjazną atmosferę. Posiadamy wykwalifikowaną kadrę, która zadba również o to, aby przygotować naszych słuchaczy do egzaminów. NOVA Centrum Edukacyjne ul. Jana Pawła II 4 Tel. 89 512 20 22

Gość gość
właśnie zamknęli Progres, już myślałem że straciłem wszystkie zaliczone semestry, fajnie że szkoła daje taką możliwość kontynuacji

Gość gość
oo moja szkoła :) chodzę na administrację- super kierunek polecam każdemu :)

Gość gość
też polecam NOVA, chodzę już na drugi semestr technika administracji

Gość gość
REKRUTACJA ROZPOCZĘTA! TYLKO U NAS - Technik elektryk z elektroniką i uprawnieniami SEP! - Technik rachunkowości z obsługą spólek! - Technik administracji z popularyzacją zagadnień BHP! - Technik BHP z postępowaniem administracyjnym! - Florysta z aranżacją ceromonii ślubnych! - Technik usług kosmetycznych z odnową biologiczną! - Asystenka stomatologiczna z ortodoncją!!! - Technik masażysta z fizjoterapią i rehabilitacja sportową!!! Te i wiele innych kierunków przygotowaliśmy by podnieść Wasze kwalifikacje zawodowe Zapraszamy do sekretariatu szkoły Plac Jana Pawła II 4 ( obok Ratusza) Tutaj na miejscu omówimy Twoje predyspozycje i wybierzemy

Gość gość
ja przeszłam z innej szkoły do nova i jestem zadowolona

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne Olsztyn Przypominamy, że rekrutacja trwa, na większości kierunków zostały OSTATNIE MIEJSCA w grupie. Nie czekaj i zapisz się już dziś!!!

Gość gość
Ostatnia szansa aby zapisać się do liceum w trybie 3-letnim. Rekrutacja już traw. Nie czekaj i otwórz sobie drzwi do kariery. NOVA Centrum Edukacyjne pl. Jana Pawła II 4, Olsztyn tel. 89 512 20 22

Gość gość
również polecam Nova w Olsztynie

Gość gość
Rekrutacja dobiega końca, śpiesz się. Zostały ostatnie miejsca w grupach. Pierwsze zajęcia już we wrześniu. Zapraszamy. pl. Jana Pała II 4, Olsztyn. tel. 89 512 20 22

Gość gość
Zajęcia już wystartowały, można jeszcze dopisać si,ę do grup. Ostatnie wolne miejsca. Polecamy kierunku medyczne: - Asystentka stomatologiczna z ortodoncją - Technik masażysta z fizjoterapią i rehabilitacją sportową - Technik rachunkowości z obsługą spółek - Technik informatyk - Technik usług kosmetycznych - Opiekun medyczny z organizacją opieki dzieci i osób starszych oraz geriatrią Zapraszamy do zapoznania się całą ofertą na nova.edu.pl

Gość Nova_paź18
NOVA Centrum Edukacyjne! Wysłuchamy Ciebie i Twoich potrzeb. Wypełnimy wszelkie formalności w naszym Sekretariacie. Po wszystkim postaramy się spełnić Twoje oczekiwania. ZAPRASZAMY! pl. Jana Pawła II 4, I piętro