Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic zeby znow go pokochac

Polecane posty

Gość gość

Zwiazek ponad 3 lata. On mnie caly czas odtracal, odrzucal. Ja trwalam przy nim i go kochalam. Po kolejnym odrzuceniu dalam sobie spokoj. Wtedy on sie opamietal, zrozumial co stracil, czego chce. Poszedl do psychologa, zaczal sie starac, zmieniac. Ja to widze i wiem ze jest prawdziwy w tym co robi. Problem pojawia sie ze mna. Chyba przestalam go kochac. W pewnym momencie nie czulam juz nic. Jest mi przykro ze tak to sie skonczylo, ze nie opamietal sie wczesniej. On powiedzial ze bedzie na mnie czekal. Ja chce jego szczescia i sama myslalam ze bede z nim szczesliwa. Nie wiem jaka mam podjac decyzje, co z nim zrobic. Chcialabym zeby wrocilo tamto uczucie ktorym go darzylam. Czy to jest mozliwe?

Gość gość
Miłość to nie motyle w brzuchu a to co razem przeżyliśmy , ty się po prostu chwilowo zmeczylas daj sobie czas , jeździe gdzieś razem na wypad jakiś , zróbcie coś nowego , po prostu dostałaś monotonii , możliwe że go kochasz ale uspilas to w sobie

Gość gość
zatańcz z nim burleskę na rurze ; stary głupi oblechu

Gość gość
To wlasnie robie - spedzamy czas, gotujemy, ogladamy filmy, spotykamy sie z ludzmi. Co dziwne wczesniej tego nie bylo, a powinno byc. Dopiero teraz on to wszystko zrozumial. Jestem strasznie zla na niego ze zmarnowal tyle czasu.

Gość gość
15:45 po co ci od razu du.py dawał ta przechodzona rozwódka