Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez uwazacie ze malgorzata rozenek jest za chuda na swoj wiek?

Polecane posty

Gość gość
Jungowska młodo? Z botoksem na pewno.

Gość gość
Tak jungowska wygląda młodo .

Gość gość
Rozenek ma wyjątkowo ładną figurę jak na ten wiek. Jedyne co mi się podoba to ostrzykiwane usta. Natomiast tylko totalny grubas może powiedzieć że, ona wygląda jak anorektyczka. Dla grubasa wszystko co nie jest grube to anoreksja.

Gość gość
Pomyliłam się miało być. Jedyne co mi się NIE podoba to ostrzykiwane usta. To uważam, że ją szpeci

Gość gość
Może ma swoje wady, natomiast trzeba przyznać, ze kobieta jest zaradna w życiu bo: - jest prawniczką z wykształcenia, - wyszła bogato za mąż najpierw za Rozenka, później za Majdana, - stała się sławną celebrytką No jednak piszcie co chcecie, ale osiagnęła troche wiecej niz przecietna kobieta

Gość gość
A co do jej urody może nie jest olśniewającą pięknością, ale jak na swój wiek to nie wygląda źle, a nawet bym powiedziała, ze dobrze. Nie przepadam za nią osobiście sama nie wiem czemu, ale kobieta sobie potrafiła ustawić życie jak mało ktora Polka

Gość gość
A jak ma wyglądać i ile ważyć?pitolicie barany jak uposledzeni-chyba widzicie że ludzie niezależnie od wieku różnie ważą!

Gość gość
Akurat Rozenek jest dla mnie postacią żenującą, to odmładzanie się na siłę przez bardzo tandetny styl...ale figurę (wyłączając sztuczne cyce) ma bardzo fajną i ja w jej wieku (i 39 i 49 :P ) bardzo bym chciała taką mieć. Dla zaniedbanych kafeterianek kobieta po 35-45= spaślak? Tak? Jak jest się grubym to jest waga stosowna do wieku? Rozumiem, że przeciętna kobieta nie ma czasu i hajsu na niewiadomo jakie dbanie o siebie, ale naprawdę - wyzywanie zgrabnych kobiet od anorektyczek świadczy tylko o tym jak Wy same wyglądacie. PS. Te jej studia to podobno nie prawo, a administracja - coś jak z Kempą było.

Gość Carycka
Tez uwazam że Rozenkowa ma swietna figure. I mila ladna buzie. Ale jesli moge sobie pozwolic na odrobinke krytyki pod adresem Pani Malgorzaty, wg mnie nie wypada matce, jak I osobie publicznej zasypywac IG rozneglizowanymi zdjeciami. Dorastajacy synowie I ich koledzy to widza.

Gość gość
Figure ma ladna , to ze jest szczupla to mnie nie dziwi bo ja sama mam 42 lata i jestem szczupla , gdyby bylo mnie stac finansowo i czasowo na trenerow personalnych to i ladnie bym sie wylaszczyla , bo predyspozycje mam Ogolnie nie wzbudza we mnie ta pani sympatii ale nie uwazam ze jest za chuda jak na swoj wiek , no i uwazam ze jest zrobiona na twarzy i to mocno , 10-15 lat temu wygladala inaczej , byla niezbyt ladna

Gość gość
Osoba wyżej ma racje. Figura ładna wyłączająć sztuczne cyce i pompowane wary.

Gość gość
Może ma swoje wady, natomiast trzeba przyznać, ze kobieta jest zaradna w życiu bo: - jest prawniczką z wykształcenia, - wyszła bogato za mąż najpierw za Rozenka, później za Majdana, - stała się sławną celebrytką No jednak piszcie co chcecie, ale osiagnęła troche wiecej niz przecietna kobieta xxxx Trochę naprostuję, ale nie złośliwie mimo wszystko. Skończyła studia prawnicze za kasę rodziców, bez większych osiągnięć, nie zrobiła aplikacji, poszła na zaoczne doktoranckie (już jako żona Rozenka), wyrzucili ją. Na nic jej te studia, bo nawet jak prowadziła jakiś program i był wątek prawny to się gubiła w terminologii. Rozenek to już jej drugi mąż. Dla mnie to żaden sukces uwieść bogatszego. I dla mnie żadnym sukcesem nie jest też bycie celebrytką i życie w blasku fleszy, ona sama na Insta sprzedaje dużo swojej prywatności. Figurę zawsze miała dobra i to jej zostało, twarz zrobiona od nowa, biust też (to nic złego, ale ona wstawiła za duże implanty, co wygląda śmiesznie i nienaturalnie), klasy dla mnie nie ma za grosz. Porównaj ją z Mindewicz Puacz z projektu Lady, niebo a ziemia. Puacz ma 46 lat, wykształcona, swój biznes, świetnie ubrana, figura fajna, zadbana. To jest dla mnie ponadprzeciętny sukces.

Gość gość
jest chuda nie szczupła, w pewnym wieku niestety twarz wygląda strasznie przy takiej wadze dlatego ona musiała się tak ostrzyknac, przez co wygląda strasznie od razu widać że na twarzy botoks rządzi, poza tym nie ma tali, czyli głównego atrybutu kobiecości

Gość gość
Zaoczne prawo może skończyć każdy lamus, żadne osiagniecie

Gość gość
Ludzie, wy naprawdę nie macie nic w głowach że zajmujecie się takimi pierdołami????? Kto normalny interesuje się takimi rzeczami, nie macie co robić ?

Gość gość
gość dziś Tak jungowska wygląda młodo . x A ja ci napisałam, że ona wygląda młodo, bo z botoksem, czy innym wypełniaczem chodzi. Przyjrzyj się jej. Gdzie są jej kurze łapki? Cudem wyparowały? Sorry. xx gość dziś Ja dołożę jeszcze ojca polityka. W każdym razie zawsze miała plecy.

Gość gość
Ktoś napisał o młodym wyglądzie edyty jungowskiej i przyznaje mu racje. Ma ladną twarz i ta twarz wygląda świetnie jak na 52 lata.

Gość gość
Tatiana Mindewicz-Puacz ma 46 lat? Sądziłam, że ma maksymalnie 39, Małgorzacie prędzej dałabym te 45-46.

Gość gość
Ah sorki patrzyłam na zdjęcie z 2009 :-D

Gość gość
12: 58 obie na 45 minimum

Gość gość
a kto to jest małgorzata rozenek?

Gość gość
litości a kogo obchodzi jakaś rożenek czy inna szmirowata gwiazdeczka. własnego życia nie macie czy co? patrzcie na siebie a nie na innych plotkary jedne a fe

Gość gość
Obchodzą o tyle, że można sobie nastrój poprawić i cieszyć się że natura łaskawa

Gość gość
z rozenkiem zawsze byli rownolatkami, a potem nagle stała się od niego młodsza 10 lat :)))

Gość gość
ona wczesniej była pierwszy dzieckiem więc ojciec może mieć 69 lat a ona mając 49 urodziła się kiedy on miał 20 lat. brat zawsze był 5 lat młodszy a teraz jest 5 lat starszy :)))) cud normalnie

Gość gość
no i sama powiedziała ze pierwszego męża Łukasza poznała na studiach, a mając niby 39 lat to za Rozenka wyszła w wieku 24 lat, to kiedy by miała wyjść za tego pierwszego, nic tu się kupy nie trzyma...

Gość gość
niech pokaże rodzinne zdjęcie z dzieciństwa ze ''starszym'' bratem to może uwierzę :)))))))))

Gość gość
Zazdrosne paszczurzyska.Juz was widze-grube ohydne babska z żółtymi piętami i pazurami pałkami ubrane w ryneczkowa kosulke i białe spodenki Wy jej do pięt nie dorastacie, nawet jak młodsze jesteście. Figure ma idealną,jest superzadbana, do wszystkiego doszła sama. A wy gnijcie przed telefonem piejąc z zawiści paszteciary

Gość gość
Figurę ma całkiem poprawną chociaż cycki troche jakby zrobione :O więc to sie nie kwalifikuje. Cała reszta mi sie nie podoba jej tak jakby ostrzyknięta chyba gęba i powierzchowność, sposób bycia