Gość panxyz Napisano Luty 1, 2018 Cześć pisze z zapytaniem jak ogarnąć sytuacje z ex. Po dwóch latach związku rozstaliśmy się w dziwnych okolicznościach, nie powiedziałem jej że mój kolega spotyka się z moją ex. Dziewczyna stwierdziła że nie można mi ufać i poprosiła o przerwę aby to wszystko przemyśleć. Po czterech dniach spotkaliśmy się i powiedziała że to koniec. Byłem w szoku i totalnie mnie to przybiło. Kilka dni później byłem na badaniach i okazało się że z moim zdrowiem jest krucho. Napisałem jej o tym bo była moim jedynym wsparciem, zgodziła się spotkać i niby coś znów zaiskrzyło. Parę dni później dostaje od niej wiadomość że nie możemy się spotykać bo robię sobie ciągle nadzieje na bycie razem, a ona podobno nic już nie czuje. I tutaj zapytanie do forumowiczów co o tym myśleć i co sądzić? Są jakieś szanse na odzyskanie jej? Dodam że wcześniej była bardzo we mnie zapatrzona i kochała mnie jak żadna inna. Będę wdzięczny za każdą radę usmiech.gif Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach