Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam dla niego 13kg

Polecane posty

Gość gość

A on zostawił mnie dla kobiety, która waży więcej niż ja przed odchudzaniem. Cwiczylam dla niego, stosowałam diety teraz wyglądam naprawdę dobrze. Mam jędrne ciała, płaski brzuch i podrasowana pupę. Tak mi dogryzal, że przytyłam a teraz zostawił mnie dla takiej babki. Co z wami faceci? Nie rozumiem tego...

Gość gość
D**ek

Gość gość
To dlatego, że nie był Ciebie wart.

Gość gość
Pewnie masz rację. Nie był mnie wart...

Gość gość
A co z Tob?! że jak facet cię skrytykuje to robisz wszystko pod niego, jakby ci powiedział że masz brzydkie włosy, to ogoliłabyś się na łyso? Pomyśl, jakby cię kochał, to by Cię akceptował taką jaka jesteś, a nie krytykował, jemu na tobie nie zalezało, tym bardziej skoro nadwaga nie przeszkadza mu u innej. Zacznij się cenić, a nie podkładać pod "rozkazy" facetów.

Gość gość
gość dziś Popieram :) 🖐️

Gość gość
Bo z facetami nigdy nie wie oj nie wie się. Z jednej strony "kazał" Ci schudnąć, a z drugiej może jak już zrzuciłaś te kilkanaście kilogramów, pewnie spadło Ci też z klatki piersiowej i uznał, że jednak woli grubszą z cycem? Bo wiesz, większość to chce szczupłych, ale też ze sporym biustem. Z tego co widzę, to większość przeboleje mniejsze piersi dla szczupłej sylwetki, ale nie wiem czy dotyczy to też sytuacji jak ten biust zmalał w trakcie związku. Tyle się tu naczytałam na kafe jak to małe biusty przeszkadzają, że tylko to mi przychodzi na myśl.

Gość gość
A weźcie... Tylko cycki i d**y facetom w głowach. Zbereźniki jedne... tfu

Gość gość
gość dziś Kolejna bez własnego zdania, opiera swoją teze na widzi mi się facetów. Kiedy do was dotrze że jak facet patrzy na cycki, wagę, ciuch itd to nie ma nic wspólnego z miłością, wiec po kija się tak dla nich staracie desperatki?

Gość gość
Pewnie wyglądasz lepiej od niego więc czuł się jak Janusz. Żałosne jest robienie czegoś dla faceta.

Gość gość
gość dziś Piszesz: >> Kiedy do was dotrze że jak facet patrzy na cycki, wagę, ciuch itd to nie ma nic wspólnego z miłością, wiec po kija się tak dla nich staracie desperatki? << >><< Dokładnie. Masz rację :) 🖐️

Gość gość
gość dziś gość dziś Kolejna bez własnego zdania, opiera swoją teze na widzi mi się facetów." - no tak, opisałam po prostu co się podoba większości i że nieraz niejeden z tej większości dokonuje wyboru pomiędzy szczupłą sylwetką a dużym biustem. Skąd wniosek, że jestem desperatką, która robi cokolwiek pod facetów?

Gość gość
19:45 Popieram usmiech.giflapka.gif 20:08 Dokładnie. Masz rację usmiech.giflapka.gif x Dzięki, fajnie że się zgadzasz.

Gość gość
gość dziś Skąd wniosek, że jestem desperatką, która robi cokolwiek pod facetów? x To skoro taka nie jesteś, ta nie bierz tej wypowiedzi do siebie.