Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem inna.

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat i na pierwszy rzut oka jestem taką samą Grażyną jak każda, ale jest jedno ale. Otóż na przykład gdy mąż i dzieci oglądają telewizję, ja jestem z nimi tylko ciałem, bo duchem w świecie w którym mam najnowszego Volkswagena golfa w sportowej wersji i psa rasy agresywnej. Pracuję w dobrym sklepie odzieżowym, ale jak to w Polsce bywa. Tam gdzie drogo, tam nikt nie bywa. Właśnie tam się to zaczęło na poważnie, bo w domu czy w szkole zawsze ktoś był obok... I było więcej rzeczy do obgadania czy przemyślenia. Ostatnio fantazjowałam o tym, jak wyjechałam na wakacje do Norwegii. I będąc na grzybach zostałam zgwałcona przez leśnika. Czy ja jestem chora?

Gość gość
Po prostu jesteś pustakiem. Zacznij czytać wartościowe książki, nakarm czymś ten swój umysł, to będziesz miała o czym mysleć.

Gość gość
To może być schizofremia.

Gość gość
Pracujesz w dobrym sklepie odzieżowym??:D mogłaś pomarzyć o tym, ze jestes właścicielem sieci drogich sklepów chociaz:D

Gość gość
Aaaaaa sorry, to w życiu realnym pracujesz w tym sklepie, myślałam, ze to czesc marzenia:D

Gość gość
A tak serio, jesli masz naprawdę sporo czasu w pracy, to czytaj, oglądaj po angielsku (np, albo w innym języku), ogólnie rozwijaj sie troszkę, tak dla samej siebie, bo wiem, ze w takiej pracy mozna skisnąć, gdzie praca zajmuje 2 h. Ja wlasnie w takiej duzo czytałam itp;) potem znalazłam to nieszczęsne forum, Wlasnie w tamtej pracy:D

Gość gość
Czytać? Kurczę w moim życiu już się naczytałam w liceum. Męczy mnie to. Ja jestem prostą kobietą, której dotychczas wystarczały śmieszne i romantyczne kompilacje na jutubie. Boje się, że książki mnie zanudzą na śmierć, ale kto wie :)

Gość gość
"Ostatnio fantazjowałam o tym, jak wyjechałam na wakacje do Norwegii. I będąc na grzybach zostałam zgwałcona przez leśnika." X :D Najnowszy vv i pies da sie zrozumiec , ale ostatnie twoje marzenie rozwalilo mnie na lopatki :D

Gość gość
Lepsza Islandia i gwałt przez elfa. Albo wikinga.

Gość gość
leśnicy nie gwałcą imbecylu