Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palma po 30

Singielki po 30stce są w czarnej doopie i dobrze o tum wiedzą

Polecane posty

Gość palma po 30

czas świetności minął i koniec, teraz są 3cią kategorią, ewentualnie nadają się na kilka razy na roohanie i do widzenia, nigdy na stałe, a myślały że są takie cwane i księcia wyhaczą, hahaha, naiwne idiotki

Gość gość
Jakiej świetności? Ja zawsze byłam w czarnej doopie :)

Gość gość
gość dziś no to przynajmniej jesteś szczera a to już duży plus, bo wiele nawet tyle nie maja do zaoferowania

Gość gość
Seks jest znacznie lepszy po 30tce.

Gość gość
nie wzięłaś dziecko pod uwagę, że ktoś może lubić siebie i bycie samemu, oraz to że nikt mu nie truje w domu :) czyli generalnie może mieć w d***e księcia z bajki :D

Gość gość
Autor <------ mierny, drętwy,przygłupi, ograniczony , pozostawiony samemu sobie, wyposzczony, nie śmierdzący groszem chujek :-)

Gość gość
jeszcze nie pomyslala o tym, ze roochanie jest obustronne :) a jak nie masz brudnych gaci meza w domu to mozesz to robic kiedy chcesz, z kim chcesz, a jak ci ktos nie spasuje to dajesz kopa na do widzenia i koniec zmartwien :) :)

Gość gość
Ja uwielbiam być singielką :) robię co chcę , kompletnie nic mnie nie ogranicza, mam ciszę, wolność i święty spokój. Do tego wydaję pieniądze na co tylko mi się podoba, spędzam czas jak tylko mi się podoba oraz spełniam swoje zachcianki. Po prostu żyję sobie dokładnie tak jak chcę :) :) Acha i od razu uprzedzam - mam głęboko w d... to co inni o tym stylu życia oraz o mnie myślą :) Pozdróweczki :)

Gość gość
Czy ktos powaznie opinie traktuje pryszczatego niedoróbka siedzącego na damskim forum? :):)

Gość gość
Nie, ale niech ma coś z życia.

Gość gość
gość dziś tępa suka w czarnej doopie, nie musisz się reklamować

Gość gość
gość dziś Seks jest znacznie lepszy po 30tce. Zgłoś tu się zgodze bo u kobiety receptory dojrzewają

Gość gość
gość dziś taaaa... ciekawa wymówka na życiowy niewypał ale to KŁAMSTWO

Gość gość
gość dziś szmata pracując w burdelu raczej nie ma takiego wyboru, bierze tego kto płaci, podobnie rozwiązłe singielki

Gość gość
Idź już spać, chłopcze

Gość gość
gość dziś bzdury, bo siedzisz z nudów na kafe i piszesz odpowiedź na ten oto temat, zakupy się dawno znudziły, bo ile można i wolałabyś aby jakiś przystojnak zerżnął ci du'pe i porządnie przeroohał, najlepiej abyś zaciążyła bo masz takie parcie na dziecko że aż cię ponosi, więc oszczędź sobie bajki o "szczęśliwej" singielce, takie kity to wciskaj przedszkolakom

Gość gość
gość dziś to LUDZKIE forum, przestań być rasistka i dyskryminować płciowo

Gość gość
gość dziś Idź już spać, chłopcze Zgłoś prawda suczke boli? tu nie czas na spanie "szczęśliwa singielko"

Gość gość
Dobranoc, kociaku!

Gość gość
Dobranoc cípcio :)

Gość gość
Dlaczego taki supersamiec nie bzyka nocami tylko noc w noc p******i te same kocopoly o kobietach? Jesteś taki z******ty maczo to dlaczego spędzasz swój cenny czas na damskim forum? Idź sobie zmarszcz tego smutnego fiflaka lepiej to ci z krzyża pójdzie i może będziesz milszy. Lepiej być samotna singielka nawet i po 50 niż żyć w c***jowym małżeństwie Janusza i Halyny plodzac co roku takie g****a jak autor tych trolowych tekstów. Ty także jesteś z takiego pseudomałżeństwa a żyjesz w piwnicy.

Gość gość
gość dziś ja rooham w dzień na słońcu i świeżym powietrzu tępa pało, dla rozrywki wchodze na to forum aby wkru/wiać i nabijać się z takich ex-księżniczek i starych rur jak ty które przegrały swoje marne życie i jeszcze innym wmawiają że też to mają robić bo to "nowoczesne", co za idiotka

Gość gość
Aha. Czyli nied***banie mózgowe.

Gość gość
Po co? Z głupoty chyba i z niezliczonej schizofrenii.

Gość gość
słuchaj autorze i wszyscy hejterzy samce bezmózgie pożyjecie zobaczycie jak wam stare pomarszczone jaja za parę latek będą się o kolana obijać :D dobro powraca, ale zło i złe życzenia wypowiedziane w stronę innych ludzi również przestańcie ćpać dzieci po 30stce niejedna dopiero zaczęła żyć!

Gość gość
Każdy *****cz który gardzi starymi kobietami i tak skończy z chujem w łapie. Powiadam ci. Najdzie cię kiedyś gorzka refleksja i przypomnisz sobie te wszystkie 30 które są najbardziej napalone w tym wieku. ale one wtedy nie będą chciały nawet na ciebie splunac. Młode dzierlatki poleca na rówieśników albo twoich bogatych kolegów a ty zostaniesz ze swoim zwisajacym chujem. Jak mniemam do bogatego ci daleko.

Gość gość
Roochacze koncza z mlodszymi a porzadni mezczyzni zawsze sami. Wasze szalenie.za mlodu do wasze.samotnosc na stare lata

Gość gość
Nasza? Widzisz logikę tego co napisałeś? Wg ciebie *****cze kończą z młodszymi czyli lepsza opcja a porzadni sami. Kobiety latawice natomiast są same a porządne nie. Pytanie z kimś są te porządne skoro *****cze są z młodymi latawicami a porzadni są sami? Coś tu się kupy nie trzyma i to mocno.

Gość gość
gość dziś Roochacze koncza z mlodszymi a porzadni mezczyzni zawsze sami. Wasze szalenie.za mlodu do wasze.samotnosc na stare lata .....xxxxx A to ciekawe, bo zauważyłam, że te co szalały za młodu, to już dawno mają faceta, ewentualnie mają 30, 40 50 lat i coś takiego w sobie, że całe życie zmieniają chłopów jak rękawiczki. Dwa, to właśnie te co nie szalały, te spokojne, latami bywają same.

Gość gość
Jakim to trzeba być marynowanym cielakiem w czarnej doopie żeby wypisywać takie bzdury na babskim forum. Wniosek jest jeden: zmarnowałeś sobie życie a teraz wyżywasz się ponieważ nic innego ci nie zostało w twoim mało znaczącym życiu.