Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie brzydki jak noc facet ...

Polecane posty

Gość gość
dziś poważnie ?

Gość AnnMadax
brzydki jeszcze wybrzydza ?

Ona jest fajna nie patrzy na wygląd tego faceta a on proszę jak się zachował też miałam taką sytuację pieprzony okularnik co potraktował mnie jak świnie dziś mu chętnie bym te okularki stłukła

Gość gość
22:43 to moja wina ,walczyłam o niego jak o boskiego Alvaro z kasą i blond włosami do ramion w lamborghini : / jak go pokazałam koledze to powiedział " wyglada jak jakby z psychiatryka uciekł a ty rozpaczasz jakby to jakiś rarytas był " ja mu swoim zachowaniem podnioslam ego kilkakrotnie

Gość gość
A teraz walniecie że śmiechu dziewczyny , ja bylam o niego wręcz chorobliwie zazdrosna

Gość gość
Hipopotam z zezem poczuł się nagle ważny : /

Gość gość
Dlatego nie warto nigdy być matka Teresa , trzeba patrzeć na swoje szczęście a nie udawać dobrą duszyczke na siłę ,ale historia wprost kosmiczna

Gość gość
Up

Gość gość
Co tu upować? Naiwnym jest myślenie, że jak brzydki niczym psia dupa to będzie bardziej wierny niż przystojniak. Jak się przypisuje ludziom cechy na podstawie powierzchownosci to się potem ma to co autorka.

Gość gość
Też tak miałam. Dobra lekcja. Spoko, pozbierasz się i będzie lepiej. koncu już gorzej trafić nie możesz :D Co najgorsze już za toba! masz więc ogromne powody do euforii!

Gość gość
Tez mnie kiedys zostawił brzydki facet, ale to naprawdę wstretny, twarz jak szczur, uśmiech jokera, niski, chudy. Ale co zabawne mniemanie o sobie miał jak z kosmosu.

Gość gość
Mnie też taki brzydal potraktował jak śmiecia! Niski,gruby,łysy,szczerbaty a do tego penis jakieś 7 cm w pełnym wzwodzie.:-O Byłam z nim 3 lata,ja jestem uważana za atrakcyjna i mam duże powodzenie,on obrósł w piórka,że miał laskę.Strasznie mnie gnębił,wmawiał mi,że sypiam z każdym kolega w mojej pracy,że kłamię go mówiac,że idę na spotkanie z przyjaciółka a faktycznie to zabawiam się z kochankiem i tym podobne paranoje.To wszystko wynikało z jego kompleksów,"hitem" było jak po złamaniu nogi przytyłam w ciagu miesiaca 5 kg(z 52 do 57 kg/170 cm) to mi powiedział,że jestem gruba(sam ważył 125 kg).Na koniec usłyszałam,że lasek może mieć na pęczki i nie jestem"nawet w jego lidze".:-D Dajcie spokój dziewczyny,lepiej być sama niż łapać byle portki!!!

Gość gość
Lepiej brać na swoim poziomie , człowiek się poświęca a takiemu tylko odbija że laska się nim zainteresowała to może mieć każdą ..

Gość gość
To ja z 6:02. Dodam jeszcze ze tez mnie zaszokował swoim wyglądem gdy przysłał mi zdjęcie,bo taki wstretny, obrzydliwy wręcz, ale nie chcialam być chamska i pusta, poza tym fajny wydal mi się z charakteru wiec nie patrzylam na wyglad. I tez pisał ze szuka dziewczyny na poważnie, szuka miłości. A ja się dalam nabrać. Spotykalismy się parę razy, ja się zakochalam mimo jego brzydoty. To jest tak ze po jakimś czasie człowiek przyzwyczaja się do twarzy i nie wydaje się juz tak strasznie brzydka. A on po kilku miesiącach związku się znudzil i mnie porzucił.... Dwa lata miałam potem ciężką depresje.... Co zabawne to kolejny chłopak tez był brzydalem: niskim chudym okularnikiem z końska gębą, garbaty i tez mnie chamsko potraktował ale z nim byłam bardzo długo bo kilka lat. Sama byłam ładna a wybierałam brzydali nie wiem czemu... Obecnie mam faceta lepszego od tamtych choć tez nie żaden przystojniak ale chociaz jest wysoki i wysportowany.

Gość gość
To nie o wygląd chodzi a o paskudny charakter tych facetów.

Gość gość
Brzydki też może się zabawić i odejść ,myśli że Jak jedną ładną mu się trafiła to druga i trzecia też na niego poleci ...

Gość gość
gość dziś Co tu upować? Naiwnym jest myślenie, że jak brzydki niczym psia d**a to będzie bardziej wierny niż przystojniak. Jak się przypisuje ludziom cechy na podstawie powierzchownosci to się potem ma to co autorka. x Co tam jeszcze powiesz Wieczorno?

Gość gość
Mianowicie, że możesz mnie pocałować w dupę. Twoja obsesja zatacza szersze kręgi. Niemiło cię widzieć.

Gość gość
Nie wierzcie w ten temat,jest zmyślony :0

Gość gość
Tu 95% pojawiających się wątków jest zmyslonych.

Gość gość
Dalej prostactwo i życie ograniczone do neta. Smutne. Podobno nigdy nie byłaś na kafeterii :p Już wiadomo kto stąd wynosił info.

Gość gość
gość dziś Mianowicie, że możesz mnie pocałować w d**ę. Twoja obsesja zatacza szersze kręgi. Niemiło cię widzieć. x Co wysyłasz, wraca do ciebie. Widocznie nie tylko ja wyczuwam cię jak smród na kilometr.

Gość gość
Znowu biedactwo prowokuje, a później rzuca się w spazmach, że ludzie czepiaja się tak dobrej osoby. Jesteś żałosna. Nie sprowokujesz mnie tutaj, więc się nie produkuj.

Gość gość
gość dziś Znowu biedactwo prowokuje, a później rzuca się w spazmach, że ludzie czepiaja się tak dobrej osoby. Jesteś żałosna. Nie sprowokujesz mnie tutaj, więc się nie produkuj. X Czemu mi odpisujesz zatem :p ? Ciebie da się sprowokować zawsze i wszędzie i doskonale o tym wiesz. To łatwe w przypadku stalkerów ;) Niestety tym razem nie wiesz, z kim tańczysz 🖐️ Miłego dnia. Pozbyłaś się anonimowości na własne życzenie.

Gość gość
Haha. Uroczy.

Gość gość
Twój instynkt samozachowawczy? Czy też raczej jego brak? Podobno miałaś się nie dawać prowokować Pjerdol, pjerdol, ja poczytam czy jak to szło 💤 Do zobaczenia.

Gość gość
Uwielbiam cię. Lustereczko.

Gość gość
Najgorsze jest ze to ja zostałam z pogruchotanym sercem : / on pewnie wróci jak jak gp żadna nie przyjmie tak jak dwa lata temu a ja z desperacji to wezmę :( chyba nie zasluzylam na nikogo na poziomie skoro nawet miks shreka z maślana z władców much postanowil mi dokopać i łaskawie zaproponował przyjaźń :( / autorka

Gość gość
Zeszlam do tak niskiego poziomu ze tego się nawet szambem nie da nazwać :(

Gość gość
gość dziś Uwielbiam cię. Lustereczko. X I dalej odpisuje :D Trafne określenie. Rok 2018 stanowczo upłynie ci pod znakiem doświadczania tego, co sama wysłałaś. See ya