Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie brzydki jak noc facet ...

Polecane posty

Gość gość
8:54 akurat z urodą na prawdę nie mam problemów , bo nawet Ukrainiec mi kiedys powiedział " ty nie jesteś Polką bo polki nie są takie piękne " mam bardziej urodę ukrainki, nie chwalę się wyglądem , ja po prostu utwoerdizlam go w jego wspaniałości tym że byłam zazdrosna , zabranialam mu się ładnie ubierać ,on się poczuł jak największy skarb na ziemi i dla mnie nim był / autorka

Gość gość
9:01 w niewiadomych przyczyn mocno zazdroscisz autorce i próbujesz jej dokopać

Gość gość
09:01 Sądzisz, że ludzie nie dobierają się względem swojej wartości? Chcesz obalić całą psychologię czy jak :P? Wiem ze to smutne i zle swiadczy o naszym gatunku, ale taka jest prawda. Zwiazesz sie celowo z kims brzydkim, wulgarnym, zlym z charakteru i z edukacja zakonczona na poziomie gimnazjum? No wlasnie.

Gość gość
09:03 Dokładnie. Ja ją od godziny próbuję wyciągnąć z doła, a taka przyjdzie i wszystko zniszczy :(

Gość gość
I nie patrz czy był brzydki Twoim zdaniem , czy piękny. Widocznie nie był DLA CIEBIE. Czasami facet zakocha sie nawet w mniej atrakcyjnej fizycznie, popatrz na ksiącia Karola, który nie kochał Diany i nieatrakcyjną fizycznie księżną Kamillę. I popracuj nad swoją wartoscią, nie tylko fizyczną to wtedy nie będziesz jej uzależniać od tego czy ktoś Cię zechciał czy nie. Prawda jest taka, że on miał prawo odejść. Pozdrawiam :)

Gość gość
9:05 ludzka zawiść kobiety powinny się wspierać a nie naskakiwac jedną na drugą

Gość gość
09:04- aha ,czyli wg Ciebie miłość jest logiczna w 100% i zakochujemy się w kimś kto jest dla nas idealną partią do związku. Autorko- z ciekawości zapytam co o tym sądzą na forum dla facetów i wkleje tutaj ich wypowiedzi, a już wiem jakie będą.

Gość gość
09:06- Po prostu ten temat mnie przyznam szczerze wkurzył bo prawda jest taka, że temat jest mocno stronniczy. Gdyby założył go facet i napisał jako Autorka to juz widze jakbyście go zjechały słowami " jak możesz oceniać swoją dziewczynę ,że była brzydka" itd :O

Gość gość
9:11 czytaj temat od początku mlotku, on ja nawet pobił na koniec ;)

Gość gość
"Wkleję ten temat na forum dla facetów " nie dziwię się ze jesteś przeciwko dziewczynie bo jesteś typowym lizodoopem facetów ,tobie już dziękujemy sluzalcu

Gość gość
Więc temat chyba powinien brzmieć troche inaczej, a nie "zostawił mnie brzydki jak noc facet" i na tym Autorka opiera głowny problem, bo jakby on był przystojny to by było co innego... Nie wiem w ogóle po co drazyc temat. Budowanie w sobie nienawisci bedzie tylko gorsze dla Autorki

Gość gość
Ty jesteś tym typem dziewczyny który kabluje na własne koleżanki do ich facetów ;)

Gość gość
Niektórzy faceci chociaż brzydcy z wyglądu mają coś takiego w sobie co przyciaga kobiety i sama znam kilku takich. Dla mnie to jest proste- jeśli on faktycznie znajdzie lepszą od autorki to znaczy, że cos takiego w sobie ma i nie jest tak nieatrakcyjny jak się autorce wydawało, a jeśli do niej wróci z podkulonym ogonem to będzie znaczyło, że wydawało mu się ,że może miec swietna laskę, ale spadł na ziemie

Gość gość
Zakładam temat jako uważam za stosowny nie podoba ci się załóż swój , swoją drogą ty też nie jesteś święta bo zostawiłaś jednego faceta dla drugiego więc nie moralizuj innym , ja bym swojego nie zostawiła ale znalazł nowych kolszkow i poczuł wiatr w żaglach i jest mi zwyczajnie przykro i czuję się oszukana po tym wszystkim jak go wspieralam / autorka

Gość gość
9:23 opowiadam swoją historię z mojego punktu widzenia bo to mój temat , ciężko to zrozumieć ? /autorka

Gość gość
A mnie się nie mieści w głowie jak ta ona może mieć tak niskie poczucie wartości. Nawet jeśli uważasz się za niezbyt ładną, to dlaczego za nim biegasz, płaczesz kiedy on śmieje Ci się w twarz przy wyprowadzce? Choćby to bolało, a on chciał odejść powinnaś mu była powiedzieć jak w tej piosence ;) https://www.youtube.com/watch?v=d_RZldNnJPk A nie jeszcze go prosić czy płakać. "Nawet piekna kobieta może wydawać się mężczyźnie nieładna jeśli jest zbyt niepewna siebie"-Sherry Argov

Gość gość
09:24- a to Ty uważasz, że trzeba być z kims do końca życia jeśli się z kimś zwiążesz? Przecież związek to nawet nie ślub, a rzuciłam bo się zakochałam w innym i tyle.

Gość gość
Mnie najbardziej boli że on nawet definitywnie ze mną nie zerwał tylko chciał sobie zostawić otwartą furtkę na wypadek gdyby z inną nie wyszło ,nie chciał ostatecznie zerwać ale nie chciał tez nawet ze mną rozmawiać jak w święta czekałam sama z nadzieją z prezentem pod choinką dla niego / autorka

Gość gość
9:30 i właśnie przez twoje egoistyczne podejście do życia nie chce z tobą dyskutować ,wolę tamta dziewczynę która chociaż coś radziła / autorka

Gość gość
Kobieto, zapomnij o tym bucu. Jego wygląd to sprawa drugo jeśli nie trzeciorzędna porównując do zachowania.

Gość gość
Dobra jest też książka Wiktorii Zender "Strefa cienia" i druga część "strefa światła"- szczególnie ta druga część. To książka na faktach o dziewczynie, która była kiedys bardzo urodziwa, zakochała się w o wiele starszym facecie, ,któremu zaufała, on wrobił ją w fałszerstwo dokumentów i oblał kwasem kiedy chciała od niego odejść. Druga część jest o tym jak poradziła sobie po oblaniu kwasem, jak znalazła przyjaciół w szpitalu, a w końcu i miłość. Zdradzą tylko, że nie pierwszą lepszą bo jedną odrzuciła.

Gość gość
09:32- ok, skoro wolisz czytać to co chcesz zobaczyć, a nie co jest prawdą , to ok :) Ale temat i tak założe na męskim forum z ciekawości, ale ja już wiem co mi odpiszą. Narazie i mimo wszysto powodzenia w budowaniu swojego ( i innych) poczucia wartości nie tylko na wyglądzie.

Gość gość
Dobry jest też ten reportaż https://www.cda.pl/video/184175eb o dziewczynie, którą spotkała podobna historia jak w tej książce, modelce Katie Piper. Może nie spotkała Cie taka tragedia jak poparzenie kwasem, ale chodzi mi o to,że to film o budowaniu swojego poczucia wartości na nowo, pomimo olbrzymich kompleksów.

Gość gość
9:36 W jakim celu? Nie umiesz żyć bez aprobaty innych mężczyzn? Czytałaś wątek od początku? Widzisz jak ten człowiek ją traktował? Według ciebie to normalne? Bo według mnie nie. Doskonale wiem o co chodzi autorce. Tu nie wygląd tak naprawdę gra pierwsze skrzypce. Wcześniej wynika, że każda miała go w d***e z powodu prezencji, nagle jakaś się nim zainteresowała i już obrosl w piórka, a ja kopnął w d**e. Owszem, nie ma nigdzie powiedziane, że ludzie będą do siebie pasować i zawsze można odejść, jasne, tyko zwróć uwagę w jaki sposób on to zrobił. To jest najbardziej żałosne. Autorki wina jest taka, że z powodu zerowego poczucia własnej wartości wzięła sobie faceta, który kompletnie się jej nie podobał. Widocznie liczyła, że oboje jakoś się wespra w swojej niedoli, ale jemu odbiła palma. Mógł zwyczajnie zakomunikować, że odchodzi, a nie zachowywać się jak gowniarz. I naprawdę mało ważne czy wygląda jak Szrek czy jak Adonis.

Gość gość
9:44 wyjelas mi to z ust ,gdybym wartosciowala kogoś na podstawie wyglądu to bym mu nawet nie dała szansy , chodzi mi o to ze jak człowiek może kogoś zostawić tylko dlatego że dowartosviowal się na czyichs plecach to mnie najbardziej boli

Gość gość
9:38 i czym się chwalisz ? Że jestes konfidentem facetów ? Ze inna kobiete byś zjadła a facetowi tyłek wylizala? Masz się czym chwalić nie byłaś lojalna w stosunku do byłego faceta a teraz kablujesz na autorkę żeby zaplusowac ,pewnie ten temat cię tak dotknął bo sama jesteś szpetna a facetów zdobywasz tylko dzięki swojemu podlizywactwu

Gość gość
gość dziś 9:36 W jakim celu? Nie umiesz żyć bez aprobaty innych mężczyzn? Czytałaś wątek od początku? Widzisz jak ten człowiek ją traktował? Według ciebie to normalne? Bo według mnie nie. Doskonale wiem o co chodzi autorce. Tu nie wygląd tak naprawdę gra pierwsze skrzypce. Wcześniej wynika, że każda miała go w d***e z powodu prezencji, nagle jakaś się nim zainteresowała i już obrosl w piórka, a ja kopnął w d**e. Owszem, nie ma nigdzie powiedziane, że ludzie będą do siebie pasować i zawsze można odejść, jasne, tyko zwróć uwagę w jaki sposób on to zrobił. To jest najbardziej żałosne. Autorki wina jest taka, że z powodu zerowego poczucia własnej wartości wzięła sobie faceta, który kompletnie się jej nie podobał. Widocznie liczyła, że oboje jakoś się wespra w swojej niedoli, ale jemu odbiła palma. Mógł zwyczajnie zakomunikować, że odchodzi, a nie zachowywać się jak gowniarz. I naprawdę mało ważne czy wygląda jak Szrek czy jak Adonis. X I tu się zgadzamy w ocenie sytuacji. Szkoda, że po tym, gdy przez godzinę próbuję (nie tylko ja zresztą) jakoś podnieść Autorkę z dołka, co jej się zresztą w pełni należy (a naprawdę ciężko wzmocnić samoocenę u osoby, która ma taki jak Ona bagaż emocjonalny) przychodzi taka osoba jak pani wyżej i wypacza sytuację. Aż żal, że nie mam czasu teraz na to odpisywać, bo to jest straszne, że jakaś kobieta broni kolesia, który posunął się nawet do uderzenia dziewczyny. Nieprzekraczalna granica przegięcia. Na serio :o

Gość gość
Choć raz... Powiem Ci ze każdy sobie rzepke skrobie. Są ludzie którzy nawet na błędach się nie uczą i to własnych. Facet zawsze będzie bronił faceta. Tak jak kobieta kobietę. Dla większości liczy się zaspokojenie własnej d**y, a to co czuje kobieta jest mało istotne. Zawsze, znajda wymowke albo odwroca kota ogonem żeby wyszło na ich. Autorka musi sama sobie poradzić, jakoś to przetrawic i wyciągnąć wnioski. My jej nie pomożemy.

Gość gość
Ja się facetom nie podlizuje, jestem szczera i potrafie wygranąć tez i facetowi jak mi się coś nie podoba, ale uważam, ze ten temat jest mocno stronniczy, bronicie autorki bo jest kobieta, gdyby to napisał facet jestem pewna na 100% ,że wylałaby się na niego tu fala krytyki, że uwazał swoją dziewczynę za brzydką.

Gość gość
Widzę że nie czytałaś dokładnie. Nad czym się tak piescisz? Nie od dziś wiadomo że faceci biorą sobie damskie szreki do łóżka i bezwstydnie piszą o nich jak najgorzej, więc z czym masz problem. Napisała to kobieta i nagle ja atakujesz mimo że jej jełop zachowywał się jak cham zwyczajny. Zrozumiała bym twoje oburzenie gdyby był on dobrym partnerem. Ale tak? Chyba żarty sobie stroisz.