Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja stary osioł zakochać się w młodej

Polecane posty

Gość gość

:O szlak by to wziął Ona chyba tego nie chcę, jak można być takim durniem jak ja i doprowadzić do takiej sytuacji zakochałem się. Nie mogę o niej zapomnieć. Dzisiaj mi się śniło że się całujemy to było takie realne a ja byłem taki szczęśliwy. Zycie to nie sen :(

Gość gość
W jakim wieku jesteście

Gość gość
Stary tzn. o ile starszy od niej?

Gość gość
No i teraz was rozwalę bo ja mam 30 ona 19. Jak chcecie mnie nazywać pedofilem to spoko nie obrażę się. Gdybym ja miał 40 a ona 29 to pewnie było by to jeszcze dopuszczalne społecznie a tak to nie ma najmniejszego sensu. Po prostu za dużo razem spędziliśmy czasu i ja mimo wonie się w niej zakochałem, taka nieszczęśliwa miłość w moim wykonaniu jestem zupełnie niedojrzały jak na swój wiek, ona jest jednak bardziej ogarnięta bo traktowała to jak zwykłe spędzanie czasu w moim przypadku zbyt długa samotność sprawiła, że wystarczyło żeby ktoś był miły i sympatyczny dla mnie i już po ptakach zakochałem się. Serio nie chodzi mi o seks nie oszukuję sam siebie i ludzi z marnej kafeterii:P spodobała mi się po prostu bliskość a moja wyobraźnia wybiegła za daleko :( ehhh szkoda gadać muszę o tym jakoś zapomnieć pierwsza nieszczęśliwa miłość w wieku 30 lat super ;_

Gość gość
Próbowałem nawet w jakiś delikatny sposób jej to napisać, że coś do niej poczułem. Ale nie skomentowała tego jakoś szczególnie. Jedynie napisała że szuka tylko znajomych :O Potem jeszcze się spotkaliśmy i w ogóle nie było poruszanego tego tematu. Zrobiła się tez mniej miła i jakby miała mnie gdzieś... ta to odczułem. A musimy się jednak czasem spotkać bo ona mnie czegoś uczy(bez wchodzenia w szczegóły). Nie wiem do d**y z tym wszystkim, nie wiem co z tym zrobić. Pewnie nic nie powinienem z tym robić tylko jakoś to przeboleć.

Gość gość
masz szczęście zakochałeś się :) w tych czasach to rzadkość ta dziewczyna tego nie doceni bo jest za młoda, niestety będziesz cierpiał i to bardzo długo :P

Gość gość
powinienem coś z tym zrobić według ciebie? czy to jest zbyt chore uczucie

Gość gość
możesz zacząć pisać wiersze i książki :P

Gość gość
up

Gość gość
czemu nikt nie skomentuje nawet ? hmm