Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne laski w klubach fitness

Polecane posty

Gość gość

Przychodzą tam tylko po to, żeby poderwać faceta, ubierają stringi, legginsy, kuse koszulki, a jak ćwiczą to tylko przysiady żeby dupę wypinać. A najlepsze jest to, że faceci mają je w gdzieś, w lustrach podziwiają swoje mięśnie ;)

Gość gość
W co się ubrać na siłownię? W dżinsy i bluzę? Zastanów się.

Gość gość
No nie wiem czy legginsy wciskające się w rowek i koszulka z dekoltem do pępka jest jakimś wygodnym strojem do ćwiczeń. Nie wspominam nawet o pełnym makijażu

Gość gość
Makijaż to też dla mnie zastanawiające. Ale po co ty tam chodzisz? Chyba po to żeby się gapic co która ma na sobie.

Gość gość
Dlatego ja ćwiczę w płociennym worku

Gość gość
A po co chłopy ćwiczą w samych gaciach? Wiadomo po co.

Gość gość
A ja nie rozumiem o co chodzi z tym makijażem. Tzn w czym jest problem. Jak przychodzę prosto po pracy, to chyba normalne, że mam makijaż?

Gość gość
a coo autorko,chłop twój łazi na siłkę i k***ica cie bierze ? haha

Gość gość
Zapomniales dodać ze czesto punktem najważniejszym wyprawy do fitnessklubu jest zrobienie sobie sweet fotek w lustrze z wypietym tylkiem i polansowanie się nimi na FB :D oczywiście żeby zwabić facetów ;)

Gość gość43
Kurwa, a już myślałam że te laski rzucają się gwałtem na facetów. Chłopie ogarnij się. Wam naprawdę wydaje się że jak laska zakłada legginsy, obcisłą bluzkę, mini to robi to po to żeby podrywać facetów? Albo jak się uśmiechnie to już zaproszenie do łóżka. Każdy chce ładnie i modnie wyglądać i chodzi w tym co lubi. Jak ubieram się seksownie to bynajmniej nie po to żeby podrywać facetów tylko po prostu mam ochotę się tak ubrać. Widzę że wielu z was ma problem z interpretacją.

Gość gość
Trenuje od kilku dobrych lat i co do leginsow .. Najwygodniejszy element stroju na siłownię! One są specjalnie tak uszyte by właśnie dolegały i dawały lepsze możliwości ruchów! Ale nie tylko. Jak zwykle hejt w Internecie osób, które nie odwiedzają takich miejsc a najwięcej maja do powiedzenia

Gość gość
Racja

Gość gość
9:24 To piszą janusze po prostu które nie wiedzą co to ******lbo ćwiczą w dresach typu Waldek.

Gość gość
no i co, maja ubrac sie w dresy zeby sie wam podobalo czy jak

Gość gość
Ooo mój stary temat ;) Czepiacie się tych legginsów, ale przecież nie w nich tkwi problem. Te laski ewidentnie chodzą tam z myślą o podrywie, robią pełny makijaż i starają się usilnie nie spocić ;)

Gość gość
Wy się zajmijcie lepiej pompowaniem a nie gapieniem się na cudze d**y pseudokoksy.

Gość gość
No właśnie, a przecież przysiady można robić w domu...

Gość Gość

Ale wypinanie tyłeczka w domu to nie taka sama przyjemnośc jak wypinanie tyłeczka w klubie. Dobrze dziewczyny wypinajcie tyłeczki im bardziej tym lepiej. Rozszeżanie ud, też robi wspaniałe wrażenie... oczywiście to pozytywne... W legginsy dopbrze jest wpuścić sznureczek,aby przedziąłek był lepiej widoczny :)

Gość Gość

Dlatego nie chodzę. 

Gość gośćona

No co, jakiś zawsze się połasi przecież. Ty twierdzisz że nie, i chwała Ci za to, że jeszcze masz olej w głowie.

Gość Gość

Wam się wydaje że kobiety chodzą w makijażu bo wszystko mają na stałe doczepione.