Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica

Polecane posty

Gość gość

23 lata...dziewica Zastanawia mnie jak reagują mężczyźni na powyższe stwierdzenie. Fakt, w dzisiejszym świecie z rzadko spotykane, a jednak. Nie uważam, że to balast, błąd, czy jak niektórzy określają, niemniej jednak coraz częściej brakuje mi doznań cielesnych. Jestem zadbana, towarzyska, w miarę atrakcyjna (obiektywnie rzecz ujmując) odczuwam zainteresowanie płci przeciwnej, ale równocześnie zauważam, że mężczyźni boją się odezwać jako pierwsi (dlaczego?), z małymi wyjątkami, którzy później okazują się palantami albo też ja się blokuje, nie wiem dlaczego. Pomimo tego chciałabym już mieć osobę przy sobie, która mogłaby z chęcią spełnić fantazje (ze wzajemnością oczywiście; a te już są mocne, zmyslowe; palcoweczka nie wystarcza). Jakieś porady?

Jakieś porady? x przygotuj się na ślub? co to za sztuka, na razie odwlekasz tylko okres puszczania się. skasuj temat.

Gość gość
Nasza naczelna nawiedzona już Ci poleciła :D szukaj sukni i do ślubu! Kto cię tak skrzywdzil i skrzywil psychicznie, broke?

Gość gość
Skąd jesteś?

Nasza naczelna nawiedzona już Ci poleciła smiech.gif szukaj sukni i do ślubu! Kto cię tak skrzywdzil i skrzywil psychicznie, broke? x dobre sobie. zasady czystości, dobrego obyczaju nazywać skrzywieniem.

Gość gość
brokeninside87 Dobre zasady, a to dobre :-D popieralas w innym watku, faceta, ktory ma 35 lat, dyma laski i skarzy sie, ze nie moze znalezc dziewic :-D

no właśnie? gdzie tu niespójność? ciekawe, co on by napisał autorce tego wątku. pociła by się jak mysz pod jego krytyką. tak myślę.

Gość gość
Ty naprawdę masz coś z deklem nie halo. Prawdziwa dziewica z p*****lcem. Całkowicie skrzywiona chorą ideologią.

co nazywasz zdrową ideologią? feministyczne "poznawanie swego ciała i życie pełną piersią chwytając wiatr w cipkę"?

Gość gość
Prowo pustaka

Gość gość
Traktowanie na równi wiatru. I w c***e i w fjucie.

nie szanujecie sie kobiety jestescie straszne d******* Dziewictwo piekne

Gość gość
no właśnie? gdzie tu niespójność? Litosci! Czy Ty myslisz? Skoro jestes za czystoscia i slubem, a facet ma 35 lat, bez slubu i dyma od 15 lat to jak moze sie to zgadzac z Twoimi pogladami?

Gość gość
Troll...

Gość gość
brokeninside87 dziś czepiasz się i bronisz puszczalstwa, odwracając uwagę na mało istotne sprawypechowiec.gif Jestes kretynka albo trollem, nie ma innej opcji

Gość gość
0/10 slabe prowo nie ma dziewic w tym wieku. Nie te czasy. Dzisiaj feminizm zbyt mocno rozleklamowal rozwiazlosc.

Gość gość
Czytalem ksiazke "gdzie ci mezczyzni" Philipa Zimbardo i byl tam niezly pojazd na kobiety, ze po czesci to ich wina, bo sa puszczalskie. A te wyksztalcone maja oderwane od rzeczywistosci wymagania.

Gość gość
Dziewico poskokam cie,gdzie i kiedy?;-) :-P