Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc2EEEE

Moze jest tutaj ktos taki jak ja?Prosze uwaznie czytac POST.

Polecane posty

Gość gosc2EEEE

Zebym potem nie musiala kilka razy pisac tego co nizej napisze raz i konkretnie. Szukam osoby , ktora podobnie jak ja nie szuka zwiazku i wynika to z czystej potrzeby a nie np. nieatrakcyjnosci dla plci przeciwnej. Czytalam na forum, ze byl sobie samotny i zdesperowany mezczyzna ktory postanowil dac ogloszenie w internecie, ze w zamian za slub da obywatelstwo kobiecie. Rzekomo bezinteresownie, co potem okazalo sie bzdura bo po cichu liczyl ze chociaz dostanie namiastke uczucia czy seksu a tego nie bylo w umowie. Potem przesladowal ta dziewczyne i nie wiem co jeszcze. Szukam kogos nieglupiego, z dobrym charakterem, najlepiej indywidualiste ktory NIE CHCE zwiazku,(wiek i cala reszta jest niewazna )ale otoczenie tego wymaga. Ja nie czuje potrzeby wejscia w zwiazek, ani nie mam potrzeb seksu. Moze to jakies zaburzenie, nie wiem ale wole byc sama. Tylko ze rodzina i znajomi dziwnie juz na mnie patrza, w niedalekiej przyszlosci chce rozkrecic wlasny biznes, a w spoleczenstwie to raczej dziwnie bedzie wygladalo, zwlaszcza, ze nie jestem ... feministka. Wiec taka umowa ktora dziala w obydwie strony i bedzie dawala jakies poczucie bezpieczenstwa mile widziana z podobna do mnie osoba. Tak jak mowie nie mam duzych wymagan co do finansow czy wygladu, chodzi tylko o charakter. Zdesperowanym aktorom mowie WON ;)

Gość gość
Lecz się.

Gość gość
Nie jestem zainteresowany ofertą ale nurtuje mnie jedna rzecz . Po co ci ktoś kto będzie udawał twojego męża/partnera do otwarcia własnego biznesu ? Piszesz że w społeczeństwie będzie to dziwne widziane ? co ? to że sama biznes rozkręcasz?

Gość gość
To jest ZABURZENIE .

Gość gość
Świetny pomysł. Ja też mam lampę w sypialni od 5 miesięcy zepsutą, muszę tapetować, nie mam prawa jazdy. Trzymam kciuki!

Gość gość
Co on będzie miał za to? za darmo to nikogo nie znajdziesz, na mieszkanie? może kochanki sprowadzać i je dmuchać, to i też za mało.

Gość gość
Dlaczego zaburzenie? Przeciez sa takie osoby jak autorka, aseksualne i nic komu do tego. Tutaj autorko nie wiem czy znajdziesz. Prędzej jakiegoś wlasnie aktora, co szuka frajerki, zeby go utrzymywała.

Gość gość
Przeczytałem uważnie, ale dalej nie rozumiem. Po co ci facet? I co miałby on robić?

Gość gość
Raczej menela co nie ma gdzie mieszkać i go nie stać. Po stylu pisania wiem o co ci chodzi chcesz pokazać byłemu ex, że masz kogoś aby się odczepił lub coś w stylu aby zazdrość wzbudzić.

Gość gość
mogę cię wyleczyć z tego zaburzenia moim wielkim pytongiem