Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maariusz

Wynajem aut samochodów dostawczych Warszawa

Polecane posty

Gość Maariusz

Wypożyczalnia samochodów dostawczych aut kontenerów Tanio Cechuje nas wieloletnie doświadczenie, profesjonalizm, elastyczne warunki współpracy. Szeroki wybór pojazdów o ładowności do 3,5 ton. Na życzenie auto dostawcze uzbrajamy w CB, GPS, pasy mocujące oraz wózek transportowy. Wypożycz pojazd dostawczy: furgon, kontener lub chłodnie. Tylko u nas czynne 7 dni w tygodniu !!! Niskie ceny !!! Minimum formalności !!! Umowa w 5 minut !!! www.wawadostawcze.pl

Gość gość
A znacie może jakąś dobrą wypożyczalnię aut dostawczych na Śląsku?

Gość Paulina1101
Mój maż miał problem ze znalezieniem dobrej i solidnej wypożyczalni samochodów dostawczych. Z pomocą kolegi znaleźli taką, jakiej szukał. Aż miło było popatrzeć, jaki był zadowolony. Wypożyczalnia BZIUK ma duży wybór nowych i zadbanych samochodów w dobrych cenach. Firma może podstawić auto w dogodne dla klienta miejsce. Serdecznie polecam!

Gość erty
Też korzystaliśmy z Bziuk :) Ja brałam Opla i doradzam, bo jak ktoś wcześniej nie jeździł to będzie miał problem żeby przyzwyczaić się od razu, a nim się dobrze jeździ hehe

Gość gość
My akurat mamy firmowy samochód dostawczy - peugeota Boxera to dobre auta z niezawodnymi silnikami a do tego mieliśmy w atrakcyjnej cenie oklejenia samochodu w barwy firmowe :) a to się bardzo przydaje bo od razu jest reklama

Gość gość
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!