Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodzicie na wizyty w ciąży z mężem?

Polecane posty

Gość gość

Jak to u was wygląda? Czy lekarz woła partnera tylko na usg? Ja ostatnio wyjątkowo poszłam z partnerem i lekarz chcial mi robic usg dopochwowe przy nim, ale sie nie zgodziłam bo dziwnie bym sie czuła... generalnie wole jezdzić zawsze sama, i dziwię się, bo w poczekalni każda kobieta jest z chłopem.

Gość gość
wtf? wstydzisz sie partnera? nie chcialbym miec takiej zony, ktora przed obcym typem mnie osmiesza i nie godzi sie bym widzial jej badanie.

Gość gość
Ja chodziłam tylko na usg, żeby razem pooglądać dziecko. W drugiej ciąży nawet raz ze starszym dzieckiem. Na takie zwykłe kontrolne już nie. Jak miało być usg przezpochwowe, to lekarz poprosił męża i synka o przejście z boku (żeby widział ekran, ale mojego podwozia już nie).

Gość gość
Ja w 1 ciąży wzięłam go 2 razy na USG, teraz chodzę sama. Mój się nawet nie upomina, a ja wolę być sama w sumie. Możliwe że wezmę syna na połówkowe bo ma prawie 8 lat i bardzo by chciał.

Gość gość
Kobity ale po co To wizyta u lekarza I dzie pacjent i tyle.

Gość gość
Chodzilam z m ale czekał na mnie na korytarzu zawsze do środka wolałam sama wejść choć chcial

Gość gość
A nigdy w życiu. Jestem dorosła i dojrzała i chodze sama. Daje rade we wszystkim.

Gość gość
Chodzę z mężem, mamy 40km, wozi mnie, ale zawsze czeka w poczekalni. Na początku 1 ciąży wchodziłam z nim, ale potem zobaczyliśmy, że wszystkie chłopy na korytarzu to i mój został.

Gość gość
mój mąż raz był ze mną na usg. Weszłam sama, lekarz powiedział no to teraz zrobimy usg i zapytałam czy mogę zawołać męża żeby też popatrzył (mieliśmy wtedy poznać płeć dziecka). Nie miałam takiej potrzeby aby mieć męża na każdej wizycie u ginekologa, zobaczył co miał zobaczyć i tyle. Sam też aż tak się do tego nie palił, byliśmy zgodni w tej kwestii

Gość gość
Mój był właściwie tylko w drugiej ciąży na usg połówkowym, w pierwszej chyba raz był przy usg jak mnie odstawiał do szpitala i robili przy nim. Po prostu pracował zwykle w godzinach w których miałam wizyty. Ale ani mnie to ziębi, ani grzeje czy inne kobiety biorą partnerów na badanie.

Gość gość
ja w pierwszej ciąży tylko raz bez męża, a w drugiej dwa raxy bez, nam tak odpowiada... u mojego gina ok 1/3 kobiet przychodzi na wizyty w ciąży z partnerami/mezami...

Gość gość
Moj byl tylko na prenatalnym. Chcialam go jeszcze wziac na polowkowe ale przyszedl z pracy taki wytyrany ze mu powiedzialam zeby zostal w domu. przynioslam mu filmiki z usg. jak chodze do lekarza to tak kobiety przychodza ze swoimi partnerami i nie raz widzialam jak facet wlazil z. kobieta i siedzial tam cala wizyte, czyli musial byc tez. przy badaniu ginekologicznym. dla mnie to chore i niepowazne. a jeszcze przez drzwi slyszalam ze to facet sie glownie udzielal i dyskutowal. Wyszli z gabinetu po godzinie. Masakra.