Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko mnie jest smutno jak oglądam ten filmik ostatni nagrany przez Mackiewi

Polecane posty

Gość gośćAaa
Szkoda chłopa. Góry chyba byłą dla niego jakąś terapią...

Gość gość
Może i tak, ale ja go trochę rozumiem bo też kocham góry i zawsze chetnie w nie wracam, co prawda nie można np. Tatr porównać do Himalajów ,ale góry to góry

Gość gość
Bp to jest jednak inny klimat, widoki, satysfakcja kiedy wejdzie się na szczyt. Dlatego go trochę rozumiem. Kiedys to mi sie nawet plakac chciało jak wracałam z gór tak fajnie tam było.

Gość gość
góry a góry to nie to samo. Góry to nie pasja, to nałóg jak narkotyki, tatry to trawka, himalaje to heroina. Mimo, że wiesz że to może być ostatni strzał to i tak bierzesz/leziesz. Z jednej skrajności popadł w drugą. Ważniejsze było jego ego niż rodzina. Miał dobrze prosperującą firmę, utrzymywał rodzinę ale co, góry były ważniejsze, przestał pilnować firmy i firma padła, bo góry i góry. Żal mi tylko jego rodziny, głupia baba wybrała sobie takiego frajera na ojca swoich dzieci.

Gość gość
17:04 zgadzam się całkowicie ten gnój złamał życie swoim dzieciom na zawsze a wcześniej też je miał gdzieś

Gość gość
up