Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto był na studiach i jest z tego zadowolony?

Polecane posty

Gość gość

Widziałam dużo osób które narzekały na studia i brak pracy po nich, a kto na studia poszedł i jest z tego powodu zadowolony? Sama jestem w tej kategorii, poszłam na studia po których podobo nie ma pracy (psychologia). Jak większość osób najpierw miałam po tym kiepskopłatną pracę, potem było coraz lepiej, a teraz sama uczę studentów :) Chociaż było ciężko to z perspektywy czasu uważam, że to była świetna decyzja i studia zdecydowanie opłaciły się.

Gość gość
up

Gość gość
ja studiowalam biologie. pracowalam w roznych sklepach, na roznych umowach, bylam bezrobotna, ale od kilku lat pracuje w szkole. wiec po czasie ale jednak w zawodzie. studia bardzo lubilam i ciesze sie, ze nie tylko byly przyjemnoscia ale daly zawod.

Gość gość
A ile zarabiacie? Tak mniej wiecej? Ja skonczylam studia, pracuje od 9 lat, od 4 miesiecy jestem bezrobotna i juz lapie dola...

Gość gość
Ja byłam i jestem z tego zadowolona. Nie pracuję w zawodzie, ale i tak nie żałuję tych 10 lat. Dużo się dowiedziałam, rozwinęłam i inaczej patrzę na świat. Warto było.

Gość gość
Nie wiem czy jest sens pisać ile ja zarabiam bo jest to w obcej walucie, ale na tą chwilę jest to dwa razy więcej niż średnia kraju w którym mieszkam. Za to zaczynałam od minimalnej sprzedając buty :) Nie poddawaj się.

Gość gość
ość wczoraj Ja byłam i jestem z tego zadowolona. Nie pracuję w zawodzie, ale i tak nie żałuję tych 10 lat. Dużo się dowiedziałam, rozwinęłam i inaczej patrzę na świat. Warto było. Rozwinęłaś na studiach w Polsce? Jakim cudem? Jaka uczelnia i kierunek? Polecasz? Szczerze, nie znam osoby po studiach w PL, której uczelnia dałaby możliwość rozwoju (chyba że na doktoracie).