Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jeśli nie f8?

Polecane posty

Gość gość
Byłeś wielokrotnie ignorowany i ale zawsze wtedy zaczynałeś pisać sam ze sobą Krzysiu:P

Gość gość
Dopóki nie będziesz mieć wysokiej samooceny to nie masz co marzyć o nadaniu komuś ignora.

Gość gość
Normalni ludzie mieli to w d***e tylko nie ty gościu od krzynia. Idź w huj i nie zaśmiecaj forum swoimi zalami

Gość gość
Jakbyś miał wysoką samoocenę to potrafiłbys przyjąc do wiadomości że jestes ignorowany nie bez powodu, że ludzie nie bez powodu omijają cie szerokim łukiem i przemyslał to a nie zaczynał robić sztuczny tłum by móc napisać, że cię nie potrafią zignorować:)

Gość gość
Jak masz kobiecą psychikę to nie zignorujesz negatywnych komentarzy pod swoim adresem dlatego, ze kobiety są próżne i oczekują ciągłych pochwał. Właśnie jesteśmy na etapie jak ci рodpowiadam jak mnie zignorować i jest jak grochem o ścianę ale mnie to bawi.:)

Gość gość
Widmo czeka na Eve.

Gość gość
Nie ma korelacji miedzi przyjęciem czegoś do wiadomości, a ignorowaniem. Mylisz pojęcia.:D Zgodnie z twoją teorią ja teraz rozmawiam sam ze sobą.:D Tego typu twoje ułomności są twoimi słabymi punktami o czym doskonale wiesz i nic z tym nie zrobisz nawet jak ci рodpowiem bo twoja ułomność zamyka koło. Obracaj w żart niekorzystną dla siebie sytuację. Zawsze jakiś ułomny uwierzy, że masz ubaw z czegos.;)

Gość gość
Ale tu w ogole nie ma Krzyska :D:D:D

Gość gość
Krzysiek Widmo i frustratka Dumber wykończyli F8 :O

Gość gość
Dumber wykończa teraz Bó:O gość dziś 15 23 Dlaczego nie mają hejtu to wie doskonale Bóoczko.gif Teraz na opustoszałym z "nowych" kobiet forum poczuła na nowo swoja szansę i wrocila oficjalnieoczko.gif

Gość gość
Nie poplaczcie sie tylko:D

Gość gość
Krzysio dumny. W końcu znalazł miejsce w którym rządzi i nie jest popychadłem

Gość gość
18:12 Podpowiadam, że zrobiłem z siebie pośmiewisko i taki był plan.

Gość gość
rozpaczliwe i żenujące próby ruszenia opustoszałego forume:classic_cool:

Gość gość
rozpaczliwe i żenujące próby ruszenia opustoszałego forumecool.gif smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif wkleja gościu na 20 dobrze rokujących tematach:D

Gość gość
18:12 Podpowiadam, że zrobiłem z siebie pośmiewisko i taki był plan. Geniusz. Po prostu geniusz :D

Gość gość
Podejrzewam że Zwidmok tak od lat łazi za Kokejem ponieważ Koke to było uosobienie wszystkiego czego facetom zazdrości Krecha. Adam to fajny, wesoły facet, wysportowany, baby leciały jak muchy do miodu, fajna bajerka, płynne rozmowy nie to co ten smutny mały fajtłapa Kreska, z małym fiutem i w dodatku impotent.

Gość gość
Krzysiek, ty wyprzedzasz oponenta o piec ruchow do przodu. Zrobiles z siebie posmiewisko, zeby zostac na zawsze Malym Siurem. Przebiegle :classic_cool: