Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazać że jesteś po rozstaniu silna czy tak jak faktycznie Jest?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie mąż zostawił mnie 2tyg temu od tamtego czasu nie widziałam go. Bardzo go kocham i on mnie niby też NIBY ale podejrzewam że nie umie poradzić sobie w roli ojca i męża a ma 23 lat i się gubi w swoim zyciu.ogolnie chodzi mi o to że jutro mamy się spotkać i moje pytanie brzmi ma widzieć mnie w takim stanie? Czyli obeczala nie wymalowana ogólnie zaniedbana? Czy zrobić na odwrót? Pokazać mu że daje radę ?

Gość gość
Up

Gość gość
Jezusie, mąz Cię zostawił z małym dzieckiem a Ty go tłumaczysz?? Ty pewnie też jesteś młoda, musisz sobie przez tego durnia radzić sama i on ma to gdzieś. W ogóle bym się na Twoim miejscu z nim nie spotykała. Miałam wielu znajomych którzy w młodym wieku zostawali ojcami i sprawdzali się w tej roli świetnie. Jak już koniecznie musisz go widzieć to się odpieprz, wymaluj i nie bierz go na litość, bo to nic nie da.

Gość gość
No muszę niestety tak jestem młoda.

Gość gość
Ja pierdolę, jak można w tym wieku brać ślub i robić sobie dzieci? Nic dziwnego, że chłopak nie podołał - uświadomił sobie, że zawsze będzie fizolem, bez wykształcenia, bez studiów, bez perspektyw z dzieciakiem i żona na karku, a jego koledzy jeszcze 10 lat wolności mają przed sobą. Współczuję mu.

Gość gość
Może się jeszcze ten twój dzieciak opamięta, nawet jak wróci musiałabyś wychowywać dwoje :o