Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak mozna kochac faceta skoro wszyscy sa tacy sami

Polecane posty

Gość gość

tylko jedni lepiej sie kryja a drudzy nie. Poznalam zbyt wielu facetow od ich prawdziwej strony i po prostu wiem, ze milosc nie istnieje. A na pewno nie oznacza tego samego co u kobiety.

Gość gość
Masz rację też uważam że miłości nie ma. Ale są ludzie, którzy ją sobie wmawiają. Widocznie tego potrzebują.

Gość gość
A co oznacza? I jacy są?

Gość gość
Dokladnie, ludzie sobie wmawiaja. Kobiety glownie ale i faceci, zeby sie dowartosciowac, a sami nie kochaja tych swoich kobiet, tylko chca zeby one ich kochaly. I kochaja, a jak sa nieatrakcyjni to udaja chociaz sadze ze kobieta potrafi sie poswiecic i pokochac nawet najgorszego faceta.

Gość gość
nie można dać się zbałamucić tym draniom :( facet to świnia i koniec.

Gość gość
Na początku mylisz miłość z zauroczeniem. Później odkrywasz co jest pięć i ....okłamujesz samą siebie. Przyzwyczaiłaś się już i nauczyłaś żyć z tą osobą . Wybierasz mniejsze zło - poprostu...

Gość gość
Kobiety to masochistki bez szacunku do siebie. Dają sobą pomiatać tylko po to, aby być w związku.

Gość gość
01.01 dokładnie. Niektóre bez faceta niemalże oddychać nie mogą. Żałosne

Gość gość
a czemu twoja matka i babka i prababka sie zakochała- bo nawet jak im potem nie wyszło to jakiś przebłysk do seksu miały skoro jesteś na swiecie. Porozmawiaj o tym w domu dlaczego masz tylko złe wzorce

Gość gość
Autorko 100% racji!!! 2 razy w życiu myślałam,ze to wielka miłość, ze mnie kocha najbardziej na świecie, świata poza mną noe widział! Ale to ściema była, krył sie dobrze!! Faceci zawsze,ale to ZAWSZE maja drugie oblicze!!! Mam juz sporo lat i doświadczyłam i widziałam wiele! Pozdrawiam.

Gość gość
autorka to człowiek zraniony i nieufny, trochę w niej a nawet dużo wyrachowania i egoizmu

Gość gość
Marzenia zboczeńca, że wszyscy są tacy jak on, chyba w równoległym świecie stworzonym w twoim umyśle, bo nie w realnym:p

Gość gość
Dlatego ja owszem, wiąże się z facetami, ale sie nimi bawię ;) A niech to oni sie staraja w zwiazku. Pewnie w malzentwie tez bede myslec glownie o sobie

Gość szry
dobre, moze nawet te wszystkie pogaduchy bylyby celne, gdyby tylko nie dzialal ten mechanizm w obie strony:D i do 00:57 - skoro faceci to swinie, to logiczne jest, ze kobiety to knury. wiec nie ryj juz tak pod kims dolkow, skoro z ciebie nic lepszego niz slepa nienawisc nie potrafi wyrosnac, to akurat swiadczy najgorzej o tobie, a i ogolnego obrazu calej plci na pewno nie poprawia. polecam przemyslec, ze tylko roznego rodzaju ustroje totalitarne jak i skrajnie religijni fanatycy niczym nie podbudowana nienawisc chca jakos tlumaczyc. za te przewijajace sie indoktrynacje to cie powinny mniej lub bardziej kumate kolezanki same usadzic. ze nikt tego nie robi, to tez swiadczy o calosci kobiecego rodzaju nienajlepiej.