Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradzcie mi, co to moze byc

Polecane posty

Gość gość

co moze byc przyczyna swedzenia o***tu? swedzenie intensywnej wystepuje w okolicach o***tu, wieczorami i w nocy, czasem w dzien. Grzybica to raczej nie jest bo nie ma zadnego osadu bialego, wszystko wyglada ok. Owsiki?? nie zaobserwowalam, chociaz czesto mam uczucie jkaby cos mi sie ruszalo na wargach sromowych i w okolicach o***tu, ale gdy szybko ide z lusterkie sprawdzic dokladnie czy czegos tam nie ma, zawsze jest pusto, jedynie co czesto zastaje to takie 3 mm biale paleczki, sztywne, cienkie, plaskie, nie mam pojecia co to jest. Wzielam profilaktycznie tabletki na robale ale swedzenie nadal sie utrzymuje. Juz mam tego dosc. Moje pytanie, co moze byc jeszcze przyczyna swedzenia?? eliminujac grzybice, robale i hemoroidy??

Gość gość
Fuuuuu, idz do lekarza a najpierw zbadaj kał, oblechu :o Robaki nie wylaza z d**y

Gość gość
sam jestes oblechem gosciu

Gość gość
jedynie co czesto zastaje to takie 3 mm biale paleczki, sztywne, cienkie, plaskie, nie mam pojecia co to jest. X Owsiki na 100 % zobacz zdjęcia ich w necie

Gość gość
ale one sie nie ruszaja i sa sztywne, wiec czemu owsiki?

Gość gość
to na pewno nie sa owsiki

Gość gość
Myj dobrze ZWYKŁYM SZARYM MYDŁEM całe ciało i miejce intymne. Również zacznij pić gęste siemię lniane. Około miesiaca nawet dluzej nie zaszkodzi. Nie uzywaj tamponów. Nie byłaś ostatnio u ginekologa bo tam często mozna różny syf złapać . Mam prawo do obecności swego chłopak przy badaniu cipki wiec pilnuje by mnie nie zaraził. Jak coś dotyka w gabinecie po założeniu rekawiczek prosi o zmiane na nowe. Również gdy jest mąż czy chłopak nie zdarzy sie ginekologowi drugi raz użyć wziernika po innej pacjentce. Bo dlaczego ostentacyjnie pokazuje wziernik zapakowany i rozrywa folię. Moj chlopak już wszystko u mnie widział to dlaczego mam sie go krępować. Raz tylko chciał wyprosić ginekolog to powiedziałam mu że odchodze z badania więc przeprosił ginekolog i chłopak był przy mnie!

Gość gość
hahahahaha :D dobre robaki masz :) a to to pewno wydalone jaja

Gość gość
swedzenie wystepuje tez po kapiel, a dokladnie szoruje te miejsca, wiec watpie zeby to byla zasluga robali. Ja czesto drapalam sie w tamtych okolicach sama z siebie,dla przyjemnosci, moze to tez jest w jakims stopniu przyczyna? Podraznialam skore przez co mnie samoistnie zaczela swedziec?

Gość gość
jak to wydalane jaja? w takiej postaci? sztywne, plaskie, dlugie jaja? to mi nie pasuje. Jaja podbno sa niewidoczne. Poza tym co tak naprawde powoduje swedzenie?? Pomyslcie logicznie, to wszystko sie nie trzyma kupy co wy mowicie i co w internecie mozna przeczytac. Jaja sklada tylko samica i to nie codziennie :/ A skoro samce moga wypelzac na powierzchnie to co w takim razie ma mnie swedziec? ok, zalozmy, ze ich odchody, alew takich razie powinnam je dostrzec, a obserwuje jak glupia te okolice i nic nigdy nie dostrzeglam. Poza tym jak nie swedzi, to poswedzi i przejdzie, potem znow i przestanie, to ne jest "ciagle" uczucie.

Gość gość
w sensie, ze skoro mnie swedzi, to musial byc to logicznie myslac slad pozostawiony po tych robalach,ktorcyh nigdy nie znalazlam mimo obserwacji. Juz mam swira na tym pukncie, jakby one niewidzialne byly.. cos mnie zalaskocze w okolicach pochwy od razu lece z lustrkie powiekszajacym na dodatek i nic w tym miejscu nie ma, ja juz nie wiem co mam o tym myslec. Poza tym , gydby to byly owsik, to juz cala rodzina bylaby zarazona, gdyz swedzi mnie tam dobre 2 miesiace

Gość gość
up

Gość gość