Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce umrzeć, nic nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość

Jestem nikim Nie mam nic Nie mam wykształcenia, pracy, perspektyw, męża, dzieci, znajomych, pieniędzy…:'( Coraz częściej myślę o samobójstwie Jestem nikomu niepotrzebnym śmieciem

Gość gość
A gdzie byłeś gdy był na to wszystko czas? Ktoś cię trzymal w piwnicy przed zdobywaniem wykształcenia czy szukaniem pracy?

Gość gość
nigdzie, od lat zamknięta w sobie i w 4 ścianach

Gość gość
To się otwórz.

Gość gość
Juz za późno teraz na cokolwiek

Gość gość
nigdy nie jest za późno Pamiętaj : wszystko jest możliwe póki życie się toczy! ile masz lat?

Gość gość
27 stara baba ludzie już są garnięci w tym wieku, a nie j****i nieudacznicy

Gość gość
Pamiętaj ,napewno jest choć jedna osoba na tym świecie która Cię kocha , a jeśli nie to napewno gdzieś na Ciebię czeka . Pomyśl jak bardzo skrzywdziłabyś tę osobę odchodząc w taki sposób ... Mam podobnie i tylko ta myśl , że dla choć jednej osoby jestem ważna trzyma mnie przy życiu

Gość gość
do psychologa marsz!

Gość gość
Patrzysz na schematy, a dzisiejszy świat jest po prostu p**********y. Nie próbuj się dopasować. Ja mam 32 i tak samo jak Ty. Ja już nawet opracowałam swoje samobójstwo, dokładnie wiem ja to zrobię, ale coś jeszcze mnie tutaj trzyma. Chwilowo, pewnie tylko chwilowo...

Gość gość
15.42 nikt nie żyje dla siebie, miłość cie trzyma tych co.cię kochają.

Gość gość
:) tak

Gość gość
15.57 i niech trzyma cię jeszcze dziesiątki lat

Gość gość
ale masz więcej niż nie jeden chciałby: jesteś zdrowa młoda. Świat przed tobą. To że teraz tego nie masz to nie znaczy że nie możesz tego osiągnąć. Gdybyś tak swoje myśli skupiła na tym jak dojść do tego czego pragniesz, nie miałabyś czasu na rozmyślanie o tym czego JESZCZE nie masz. Do dzieła dziewczyno! Pokaż sama sobie że dasz radę

Gość gość
Jak chcesz być kimś , gdy sama skreślasz się na starcie ? Piszesz że jesteś nikim .. sama sobie to wmawiasz . Spójrz na siebie inaczej i zauważ że ie jesteś "nikim" lecz żyjącą kobietą. Jesteś człowiekiem z duszą i sercem , jesteś czyimś dzieckiem , siostrą , kuzynką , ciocią.... Jesteś kobietą która gdy tylko zechce potrafi zawalczyć o siebie i swoje szczęście w życiu. Spójrz w lustro autorko ... popatrz kogo tam widzisz ? Całkiem ładną osobę o ciekawej urodzie. To jesteś Ty !!! Nie jesteś nikim , jesteś KOBIETĄ i walcz o to by być szczęśliwa . Na osiągnięcia zawsze jest czas , znam faceta który do 45 roku zycia miał ukończoną zawodówkę , ktoś zasugerował mu że może uzyskać lepszą pracę gdy skończy technikum. Poszedł do wieczorowego i wiesz że tak się wciągnął że dziś mając dobrze po 50tce ma tytuł inżyniera . Dziś ma super pracę , stanowisko i jeszcze myśli o magisterce . Czyli jak widzisz nigdy nie jest za poźno by wziąć życie za rogi .

Gość gość
ja bym cie ****nął ;)

Gość gość
dziś Pięknie napisane! aż się poryczałam :)