Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubablubb

Przyjaciel mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Kubablubb

to, że ci zależy to normalne jest jak się ma przyjacól to sie tak własnie robi a poza tym faceci są albo ich nie ma a przyjaciele zostaja na zawsze więc nie dziwie dlaczego tak zależy. Facet jest tymczasowy a przyjaciel szczególnie męski z którym może coś więcej łączyć, stały Ale jednak nie zniosę tego on robił z moja dziewczyna tak dwuznaczne rzeczy i zdaje mi się ze kiedyś mogłoby się to inaczej skończyć, może i nawet przez alkohol. Mam na myśli ze Np pisał jej ze jest piękna wstawiał serca całujące się emotki. Mówiła skarbie słońce wysyłali sb serca na konfie ( Nwm jak się zachowywali w rzeczywistości) Najgorsze to to ze on w sumie jest trochę takim pedałem. Był dla niej kimś bardzo ważnym. Nie lubi mnie i wydaje mi się ze od początku widział we mnie rywalizację. Znam się z moja dziewczyna ponad pół roku i od tego początku nie zamienił ze mną słowa Moja dziewczyna go broni. Maja mnóstwo zdjec. Ona ma go och zdjecia na ścianie powieszone. Nie wspomnę ale moja dziewczyna była trochę miała bardzo "barwno-patologiczno" przeszłości (chodzi mi o styczność z duża ilością melanży alkoholem i studentami (może ich zaliczała ale z pewnością lizała w dużej ilości) w wieku tylko 15 lat!) Do dzis nie mam pewność czy z kims nie spała. Tym bardziej skoro wiedziała ze za nim nie przepadam powinnaś nas jak najszybciej poznać. Ale to ze go tak chroni i broni pozostawia pewne duże wątpliwości. Dla mnie najlepiej jakby został ziomkiem/kolegą. Moja opinia w tej sprawie. Bo przepraszam bardzo i chce jak najlepiej ale niektóre rzeczy trochę mi się nie podobają i mam złe zdanie tym bardziej ze nie zachowywał się fair nawet jak byliśmy razem. Chce żeby było pomiędzy nami jak najlepiej, Wiec to jest naprawdę bardzo przykre jak widziała co wyrabiał jak byliśmy razem a nic nie robiła z tym. Dawała naprawdę bezsensowne argumenty i wytłumaczenia nie mające związku z nami. Jest mi bardzo przykro. Co mam z tym fantem zrobić ?

Gość gość
O co ci się zasadniczo rozchodzi?

Gość Kubablubb
Co mam z nim zrobić z tym facetem. Wkurza mnie nie miłosiernie a boli mnie to ze moja dziewczyna nic z tym nie robi

Gość gość
Co ma zrobić z przyjacielem? Schować do szafy bo poznała faceta? Każdy kto tak traktuje ludzi obudzi się sam. Bo kobiet możesz mieć dziesiątki, przyjaciół nie.

Gość gość
Czy ty jesteś w pracy ? Ja chcę spać ..przyjaciela szuka w szafie chrapie :))

Gość gość
Już się obudziła i co w tym względzie ma tobie towarzyszyć spadaj na ryj tak to zabawiasz się z przyjaciółką a ją zwodzisz draniu.