Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO zrobic zeby skomplikowana, nieposluszna KOBIETE, nauczyc posluszenstwa?

Polecane posty

Gość gość

Jak nauczyc skomplikowana, nieposluszna kobiete posluszenstwa? macie jakies sposoby triki?

Gość gość
Pasem zbić.

Gość gość
gość dziś Bez tego... a moze cos psychologicznego, jaki psychologiczny trik?

Gość gość
Komu ma być posłuszna? Znam niejeden, ale ci nie podam, bo ci się spodoba za bardzo.

Gość gość
Facetowi Panu ma byc posluszna

Gość gość
Panu Bogu chyba. Idź spać.

Gość gość
Znacie jakies psychologiczne triki?

Gość gość
Dla męża ma siedzieć z nim i mu dogadzać

a co to jest nieposłuszna kobieta? feministka? wymiania mózgu pomoże. MOŻE/ a na zwykłą - parę młynków pasem, niewypuszczanie z domu bądź... nieprzynoszenie jej eklerków jak się wraca z pracy:(

Gość gość
A jak jest nieposluszna skomplikowana to jak ja ukarac? oprocz bicia. Jak ja nauczyc bycia posluszna?

Gość gość
Takie są nie do zmienienia. Poszukaj sobie posłusznej i potulnej, która będzie całować cię po d***e.

Gość gość
Kobieta to nie niewolnik , posłuszna nie musi być !

Gość gość
Musi byc jakis psoosb psychologiczny -trik na tego typu kobiete.

Gość gość
Mam wspaniały trik z tym że dla ciebie. Weź rozbieg i walnij głową w najbliższą powierzchnię twardą. Opcjonalnie użyj młotka. Nie musisz dziękować...

Gość gość
Ty moczy mordo ja Ci dam w d..pe to może cię kopnąć a nie lizać fuj , chyba była nie trzeźwa bek.Zawsze mnie zwodziłeś tylko flirtować chciał a ja się wkurzałam z tego powodu bo nieraz to nam wychodziło myślą ze kobiety nie mają słabości tylko oni tacy wiecznie mami synki cyca szukają aby się wtulić a kobieta co gof..no ma co jej skapnie a jak nie to mówi won i tyle bo jak sobie pogrywa i robi ją balona to niech ciąga sam swojego smoczka.:))

Gość gość
musisz miec duzo kasy i jej to dac w ratach wtedy bedzie

Gość gość
Nie dziękuj:))

Gość gość
Olej ja. Badz zimny, oschly. Da jej to do myslenia, jesli jej zalezy oczywiscie.

Gość gość
Oddtnij ją od kasy, nie dawaj ani złotówki zaraz spotulnieje

Gość gość
Dużo i często rozmawiać i dotrzeć do istoty tego skomplikowania.

Gość gość
A dlaczego trik psychologiczny, lepsze sa praktyczne. Moze zaproponuj jej jakas zabawe w role. Ale o czym ty mpeisz, lozku np?

Gość gość
A ona jest psem ze ma byc posluszna?

Gość gość
Bestia...

Gość gość
gość dziś Olej ja. Badz zimny, oschly. Da jej to do myslenia, jesli jej zalezy oczywiscie." Przeciez jak ja oleje, to ona tez sie obrazi, i nie beda sie odzywac, nie bede mieli kontaktu. Myslisz troche?

Gość gość
Niby tak ale moze zatesknic

Gość gość
Jak facet ja oleje to ona tez go oleje...

Gość gość
Agresja budzi agresję, obojętność budzi obojętność,zaś miłość budzi miłość, dobroć budzi dobroć i tak dalej. Chcesz żeby ktoś z ręki ci jadł? Daj mu odczuć, pokaż, że też z ręki jeść potrafisz, zaczekaj a zobaczysz plony które sam zasialeś. Jeśli jednak trafisz na kompletnego glupca nieliczacego się z niczym tylko ze swoim ego - uciekaj bo niczego nie nauczysz takiego.

Gość gość
Jak nauczyć posłuszeństwa - trzeba samemu jeść z ręki najpierw, chybas na głowę upadła. Nieposłuszna - czyli charda nie da się z nią dogadać, zawsze stawia na swoim nawet jak nie ma racji, spróbuj swe rady wypróbować na swoich dzieciach - odwalą coś to zwiększ im kieszonkowe :) zobaczymy czy nagle będą grzeczne, powodzenia

Gość ja_Dyzio
dla każdej kobiety największą karą jest SAMOTNOŚĆ i to jest 'klucz' , oczywiście , jako 'samotna' z przytulanym kotem przed telewizorem przez pierwszy miesiąc samotności będzie wszystkim opowiadać, jaka jest szczęśliwa po powrocie z pracy, że kot czeka aby dostać suchą karmę do miski i łasi się jakby cieczki dostał a przytula się jak kot, do znajomych kobieta wydzwania, jaka jest szczęśliwa i w końcu sama śpi z vibratorem w vaginie a kot rano miałczy , w trzecim miesiącu samotności kobieta jest już poważnie zaniepokojona i przytulając się do kota, zadaje pytanie kotu dlaczego telefon milczy ? po pół roku w końcu zadzwonił telefon i uradowana słyszy głos Basi, czy idziesz z nami na balety ? - ależ oczywiście, tak kochaniutka , wszędzie pójdę nawet na Giewont na obcasach i się wyszminkowała , wypudrowała , w końcu w kieckę wskoczyła a na imprezie trochę wypiła i rudemu Zenkowi wpadła w oko Zenek nie musiał brać przemocą , normalnie potrzebowała i się nachyliła sama w vaginę jego kindybała wsadziła tego potrzebowała aby nie być sama

Gość gość
Up