Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie w lidlu lub biedronce??ktory sklep ma wg was lepsze prpdukty?

Polecane posty

Gość gość

jesli mozecie to napiszcie co kupujecie nagminnie w tych marketach?co naprawde tam jest dobre ??

Gość gość
W zadnym nic nie znalazlam dla siebie w tych sklepach.

Gość gość
Nikt tu Ci prawdy nie powie bo wszystkie na kafe są ekobijo. Kupują u rzeznika mięso, ryby prosto z kutra, warzywa i owoce u znajomego rolnika a nabiał z lokalnej ekologicznej mleczarni. Pieczywo naturalnie przygotowują same....

Gość gość
Ja kupuje w lidlu dosyć często, w biedrze tylko jak juz musze. Z Lidla lubię nabial i słodycze, pieczywo świeże tez jest dobre, nie mam nic do warzyw i owoców, ostatnio kupiłam super łososia! Nie lubię mrozonek i mięsa, ale mięsa to w żadnym markecie jeszcze dobrego nie spotkałam.

Gość gość
Kupuje w biedronce, tutaj mam najbliżej.

Gość gość
Ja tez w biedronce, kupuje produkty znanych firm które można dostać w każdym markecie jak i sklepiku osiedlowym wiec mysle ze to bez różnicy czy to Lidl aldi kaufland czy biedra....tu mam po drodze

Gość gość
Zakupy robię w Lidlu jak i w Biedronce. W jednym i drugim znajdę coś co potrzebuję. Ale zaczyna mi przeszkadzać bałagan w Biedronce.

Gość gość
mam biedrę i lidla obok domu. w biedrze kupuje chemię i nic więcej bo mają tam mega syf i jest niemiła obsługa, brak cen na półkach i dużo przeterminowanych rzeczy, natomiast w lidlu robie 75% zakupów, czysto, miła obsługa, wszystko świeże. w lidlu jest dużo dobrych produktów, wędliny, jogurty, świeże warzywa i owoce oraz co tydzień zmieniająca się oferta art, użytkowych w cenie adkwatnej do jakości

Gość gość
w lidlu kupujecie cos naprawde dobrego??pochwalcie sie co jest tam dobre jakosciowo.

Gość gość
Ja lubie z lidla takie musli czekoladowe bio. Za 12 zl jest opakowanie 500 g.

Gość gość
Lubilam z lidla serki amelia waniliowe. Ale ostatnio kupilam, przelezal u mnie w lodowce, otworzylam 3 dni przed terminem waznosci i zobaczyłam zielona plesn. Juz nie kupuje. Ale fakt jest ze niektore smaki serkow amelia i jogurtow pilos maja zdrowy sklad. Ale o dziwo tylko niektore smaki. Nie wszystkie smaki maja ten sam sklad.

Gość gość
A fee.. w biedrzeniec dla ubogiej patologii? Nigdy w życiu!!! Hahaha ;-) Uwielbiam bułeczki poranne fitness, dzieciaki pączki Oreo, wędliny kupuję bo np syn lubi konserwową szynkę a biedronkowa w plastrach ma 90 mięsa, salami ostródzkie, pizza 4 sery a w domu jeszcze własne dodatki do niej, mix kaszy rewelacja, kaszki te z chłodni, aż się zdziwiłam składem, kabanosy, makarony, oprócz nitek do rosołu, strasznie się popsuły, czarny agent max 100 razy lepszy niż Domestos a za grosze, papier toaletowy, ten najtańszy biały, kiedyś melodia, dużo miększy od Velveta, zieloną purine one, w sumie to kupuję tam 90% rzeczy, mam blisko, mam sprawdzone, jest tanio, mam 3 dzieci, 3 koty i mam gdzieś co mówią inni ;-p

Gość gość
ja w lidlu bardzo lubię pewnie dlatego że mieszkam obok

Gość gość
Ja lubię te pizze z lodówki niemrozone. Jogurty i masło też kupuje w biedronce. Praktycznie wszystko jest ok, mięsa i wędliny tylko tam nie kupuje

Gość gość
Wole Biedronkę bo maja Polskie produkty . Lidl ma za duzo nie naszych produktów.

Gość gość
lidl to niemiecki szajs

Gość gość
O, patrioci :P

Gość gość
Lidl!!!! Produkty są porównywalne, chociaż lidl ma genialny koncentrat Mikado. Pracownicy są milsi, są uśmiechnięci, nie potrzeba żadnych głupich kart moja stonka, żeby skorzystać z promocji. Na kasach nie ma burdelu z kodami produktów, nie ma takich kolejek, a przy kasach i między półkami jest więcej miejsca. Klienci też jacyś tacyś fajniejsi. Wiele eazy byłam przepuszczana, naaet jeden pan wypakował mi na taśmę zakupy, żebym się nie schylała. Dzień dobry, do widzenia, miłego dnia. Masz tylko bułkę i jogurt? Śmigasz do kasy bez kolejki, normalka, że cię przepuszczą. Przynajmniej tak jest w Gdyni. W Biedrze... mam wrażenie, że pracownicy to niewolnicy (bez obrazy pracownicy, nie wasza wina, że jest taka durna polityka firny), a klienci hieny. W większości.

Gość gość
Heh

Gość ewa233

Jeśli nie chce wydać dużo to wydaje mi sie ze spokojnie zrobienie zakupów w takich supermarketach jak Polo własnei jest naprawde dobrym rozwiązaniem.

Gość gosc

Biedronke omijam szerokim lukiem. Nie podoba mi sie ze ze nie ma dostaw swiezych warzye i owocow tylko czekaja jak zejdzie to co bylo (bynajmniej u nas tak.jest). Po za tym juz nie raz zepsul mi sie pakowany filet z kurczaka albo gulasz a mial jeszcze kilka dni waznosci, oprocz tego psuly sie wedliny itd. 

Z tego co sie dowiedzialam to czasem pracownice nie wyrabiaja sie z towarem i np mrozonki sa wyciagniete a pani siedzi na kasie i nie ma kto wylozyc albo wedliny. Leza w cieplym potem sa wkladane do lodowki. Tak to wyglada.