Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na moim miejscu spotkałybyście sie z nim znowu w domu czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka od 2 lat. Ja mam 22 lata, on 24. Pewien problem jest z tym, ze nie mamy się za bardzo gdzie swobodnie spotykac ( a sypiamy ze sobą) bo niestety ja mieszkam z mamą, a on w akademiku. No i tak się utarło, że spotykamy się zwykle wtedy kiedy mojej mamy nie ma w mieszkaniu - a taką okazje mamy około raz albo dwa razy w tygodniu bo moja mama jest pielęgniarką i wtedy ma nocne dyżury. Zauważyłam tylko taki problem ,że ostatnio mało gdzie wychodzimy i spotykamy sie głównie jak ja mam wolną chatę... też lubię seks, ale nie bardzo wiem jak mam mu powiedzieć żebyśmy gdzieś wyszli- tutaj jest też niezręczna sytuacja bo przeważnie on chce za nas płacić, a jeśli ja go będę wyciągac do jakiejś knajpy to będzie wyglądało jakbym go chciała naciągnąć na kino czy obiad... Co powinnam zrobic?

Gość gość
No cóż daj mu a potem zapłata w knajpie

Gość gość
no sex jest fajny ale na dłuższą metę nie budujcie na nim całej relacji. Nie możesz powiedzieć mu, że chcesz wyjść z nim na spacer, czy coś w tym stylu? Poza tym możesz sama kupić bilety i potem powiedzieć mu że idziecie do kina. Trochę kreatywności.

Gość gość
No chyba tak zrobie bo faktycznie jak będziemy sie na okrąglo spotykac w domu po "jedno" to cala relacja zbuduje sie na seksie...

Gość gość
Boże, jak to dobrze być po trzydziestce i nie mieć problemów "lokalowych" ;)