Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z tymi chłopami???

Polecane posty

Gość gość

dwa tygodnie temu poznałam na profilu randkowym faceta. I wydaje się na prawdę w porządku... W pierwszy weekend znajomości powiedział że rozmawia mu się ze mną jakbyśmy znali się już długo i że chce się spotkać. OK. W sobotę niestety nie mogłam, bo miałam już plany ale umówiliśmy się na niedzielę. I co? I g****o, bo on w sobotę upił się ze szwagrem i całą niedzielę zdychał... no nie rozumiem, umawiał się ze mną a tu coś takiego. No dobra, wybaczyłam mu, bo wydaje się do rzeczy. W kolejny piątek cały weekend nie miałam z nim kontaktu bo zostawił telefon na biurku w pracy. No nie wierzę, to jakaś komedia chyba. No ale dalej. Pod koniec tego tygodnia kontakt mieliśmy dużo mniejszy już i wcale nie wiem dlaczego. Z racji, że ja nie potrafię tak na kilka frontów, chciałam wyjaśnić z nim o co chodzi zanim go kopnę. Napisałam do niego że myślałam że się na mnie obraził, no tak żeby zacząć rozmowę. I on odpisał o północy czy śpię... Rany a co mam robić. O 4 odpisałam że trochę śpię. No i od tego czasu dalej cisza. Jest sobota, moglibyśmy się spotkać, a tu nic. Ja już do niego się pierwsza nie odezwę, bo nie mam pojęcia o chu mu chodzi. Ale bardzo mnie zdenerwował

Gość gość
Olej goscia, szkoda energii

Gość gość
Tak zrobię! Tylko trochę mi szkoda że się nie spotkaliśmy, bo na prawdę fajny koleś się wydawał

Gość gość
ha