Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

britney spears w 1999

Polecane posty

Gość gość
lata 90te - ukrywanie się przed rodzicami,że już trzymasz się chłopakiem za rękę lata obecne - gołe nastolatki na FB liżące się ze swoimi chłopakami i dumni rodzice komentujący swoje pociechy :O

Gość gość
18:51, gdzie byłaś na wakacjach z tymi dziećmi?

Gość gość
trójmiasto, międzywodzie, międzyzdroje i świnoujście ... `zwiedzaliśmy` :O to miała być wycieczka, a nie tylko leżenie palaży... chciałam żeby poznali kraj i zobaczyli piękne miejsca ;O X z lat 90 to pamiętam jeszcze chodaki ogrodniczki rybaczki i spódnice wiązane w cudnych barwach

Gość gość
ojjjjjj, ludzie w tych czasach sa bardzo zepsuci zachowuja sie jak roboty bez uczuc, bedzie coraz gorzej...

Gość gość
Chce sie cofnac do lat 90 :)

Gość gość
ja tez :(

Gość gość
Britney była wtedy taka słodka.

Gość gość
ja też wtedy byłam taka słodka, a teraz? :O stara picza, tak jak ona zresztą . tylko trzymam się lepiej mimo, że nie mam takich możliwości jak ona, (chirurgia plastyczna, styliści, najdroższe kosmetyki, itd... )

Gość gość
Wszystko w tamtych czasach mialo jakis sens. Ksiazki, filmy, muzyka. Teraz piosenki o niczym, filmy bez przekazu, erotyka wszedzie szkoda, ze swiat poszedl w tym kierunku.

Gość gość
no w latach 90 tych było fajnie

Gość gość
Widzę, że jest nas więcej i nie tylko ja postrzegam w ten sposób dzisiejszy świat , że dookoła wszędzie jakaś taka rozpusta ... a może dlatego, że jestem starsza niż wtedy (mam 30 parę lat)

Gość gość
up

Gość gość
Głupoty gadacie. Prawda jest taka, że niemcy i komuniści wybili gros polskiej inteligencji. Znakiem firmowym komuny są rozchlani faceci i eksodus wieśniaków do miasta. Te wspaniałe dzieciaczki lat 90 są teraz rodzicami. Bardzo kiepskimi rodzicami :D Nie podziwiajcie się tak.