Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Akacjaxxx

Jak mam mu powiedzieć, że mi się podoba?

Polecane posty

Witam, proszę o poradę w delikatnej sprawie. Chodzi o relacje damsko-męskie. Nie wiem w jaki sposób mam powiedzieć koledze z pracy, że mi się podoba. Szukam odpowiedniego sposobu. A właściwie chcę wiedzieć czy on coś do mnie czuje. Zadzwoniłam do niego i poprosiłam o spotkanie bo mam kilka pyt.do niego a to nie spr.na telefon i on się zgodził. Mamy spotkać się na kawie gdzieś na mieście. Chcę go zapytać w jakiś elegancki sposób i nie wiem jak? - czy ja mu się podobam?czy coś do mnie czuje? Pytania moje są nie bez powodu, zauważyłam, że on jak się tylko widzieliśmy zawsze robił wszystko żebym zwróciła na niego uwagę,np. rozśmieszał mnie, żartował, zagadywał, niby przypadkiem głaskał po rękach itd.ale nigdy nie powiedział wprost o jaką relację mu chodzi. Myślę, że to dlatego, że on nie jest pewien co ja do niego czuję.. chcę teraz to z nim wyjaśnić. Ale proszę o radę mężczyzn zwłaszcza! Jak mam mu zadać pytanie tak by go nie wystraszyć! Boje się jego reakcji i tego że może mnie odrzucić...kurcze nie wiem... mam walnąć prosto z mostu do niego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować