Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet przestaje się odzywac jeśli

Polecane posty

Gość gość

było fajnie? tak nagle coś się stało tylko nie wiem co. Jaki może być powód ?

Gość gość
Znalazł inną ,nie martw się , facet to swinia, zabaw się trochę i rzuć

Gość gość
Pewnie poznał inna. Ile to ja miałam, w moim odczuciu fajnych randek a potem oni przestawali się odzywać, urywali kontakt, bo to tchórze są, bo tak wygodniej. To standard, takie znikanie bez slowa. Facetów nie zrozumiesz, może ten twój kręci z innymi.

Gość gość
nie sądze, ze poznał inną. Może coś mu zaczeło nagle przeszkadzać w moim np zachowaniu ?

Gość gość
właśnie nasze ranki było udane, przynajmniej mi się tak wydawało

Gość gość
Nie on po prostu poznał lepszą w jego mniemaniu , faceci nie odchodzą od tak ,gdyby nie było innej to by był z tobą z braku laku ,jesteś naiwna

Gość gość
18.14 nie rozsmieszaj mnie że dasz sobie wmówić że coś nagle przestało mu się podobać w twoim zachowaniu. Haha to raczej jego problem. Przestał się odzywać to przestał widocznie nie byliście dla siebie.

Gość gość
Takie zniknięcia są zawsze powodowane tym że kogoś poznał , faceci nie mają za grosz honoru , oni nie puszczają jednej gałęzi dopóki nie złapią drugiej

Gość gość
A jak będzie chciał wrócić bo coś mu się u innej nie spodoba to pokaż mu faka na wstępie :)

Gość gość
To żadne zmartwienie, krzyż mu na drogę :)

Gość gość
Dobrze że któraś poruszyła temat ,on wróci do ciebie za jakiś czas jak tamta kopnie w doope, każda to przerabiala

Gość gość
Pamiętaj o jednym , nie ma powrotów po innych babach, kop w jaja i papa

Gość gość
my nie byliśmy razem, spotkalismy się 5 razy. za kazdym razem było fajnie, jemu też się podobało, wiem że mnie lubil,a ja juz się zaczełam wkręcac i nagle zauważyłąm ze coś ucichł. kontakt był coraz słabszy a od kilku dni wcale go nie mamy.

Gość gość
On się wycofuje , czego nie rozumiesz ? Poznał inną , mógł randkowac z kilkoma na raz

Gość gość
jednak faceci juz tacy są, nie wiem jak możliwe jest, ze niektorzy ludzie tworza udane związki i mają do siebie zaufanie, są ze sobą latami. tutaj mam prosty przyklad, ze facetow mozna tylko darzyc nienawiścia.

Gość gość
Bo tu nie siedzą małżonkowie tylko kochankowie na to wygląda.

Gość gość
chodziło mi o moj przyklad, a nie o to, ze na tym forum mamy przyklad nienawisci. myslalam ze cos z tego będzie i jednak poznal lepsza, jak to jest ze inni poznają kogos z kims sa cale zycie? skoro wiekszosc facetow leci na kilka frontow i kreci jednoczesnie z innymi?

Gość gość
Ja też myślałam że mój odciął kontakt z powodu mojego charakteru ,bzdura bujal się z jakąś ;) glowa do góry facet to tylko dodatek jak torebka czy buty , nie myśl o nich emocjonalnie bo zwariujesz

Gość gość
wlasnie tak mam od kilku dni ze szukam powodów w sobie, co mu sie nie spodobalo, co zrobilam nie tak czy co powiedzialam, moglam powiedziec/zachowac sie inaczej. ale jedno jest pewne, jest GORSZA niz ta druga dziewczyna.

Gość gość
Nigdy nie masz pewności czy nie poznał innej. Nie musiał nawet wychodzić z domu, wystarczy zalogować się na portalu randkowym

Gość gość
nieważne czy poznal kogos na portalu czy w innym miejscu. ważne, że nie bylam na tyle ciekawa osobą , ze mial potrzebę szukania innej kobiety

Gość gość
ja po prostu chyba nie umiem zatrzymac przy sobie faceta , bylo wiele sytuacji w ktorych moglam zachowac sie inaczej,

Gość gość
19:10 gadasz bzdury , może on lubi idiotki i wulgarne dziewczyny a ona taka była ;) nie chodzi o to że ty mi bylas dobra ,niektórzy po prostu wolą gorsze brzydsze o mnie bogatym wnetrzu

Gość gość
po moim nieudanym zwiazku trzymam spory dystans do facetow, i byc moze wlasnie to go odstraszylo.Dystans.

Gość gość
Przestań się nad sobą uzalac nie ten to inny

Gość gość
bedzie inny i powtorka z rozrywki :)

Gość Carycka
Wiesz że kobiety min 8/10 nie maja takich problemow