Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej wstrząsający film jaki oglądałyście. Podajcie tytuły

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś filmy wstrząsające? Ja strasznie dużo oglądałam i szukam nowych tytułów. Jeśli ktoś chce to mogę się również podzielić, ale napiszcie najpierw czy jesteście w ogóle zainteresowane do wymiany tytułami w takim temacie.

Gość gość
Plac Zbawiciela

Gość gość
Nasza klasa

Gość gość
A.I. Sztuczna inteligencja, chłopiec w pasiastej piżamie

Gość gość
ok, wymienię to co pamiętam, a na pewno było tego więcej tylko ciężko sobie na raz przypomnieć: - Plac Zbawiciela -Srpski film - Uczeń Szatana - Aurore - Dziewczyna z sąsiedztwa - Kieł -Oldboy - Wołyń - Skóra, w której żyję -Ładunek 200 - Mgła -Życie jest piękne - Salo, czyli 120 dni sodomy -Róża jak cos sobie jeszcze przypomnę to dopiszę.

Gość gość
Czesc Tereska Malowany welon Nie pamietam tytulu film o opetaniu dziewczyny w Madrycie na faktach Wolyn

Gość gość
2GIRLS1HORSE

Gość Carycka
Plac zbawiciela

Gość gość
Dawajcie, bo ja lubię ☺ ja np. lubię eden lake, podobał mi się hostel 2, film o japońskim obozie, jest na CDA, tytułu nie pamiętam, stary ale masakra, Oświęcim to pikuś...

Gość gość
Nieodwracalne Lincz

Gość gość
A.I. Sztuczna inteligencja, chłopiec w pasiastej piżamie

Gość gość
jak ci się podobał Eden lake to może "Pluję na twój grób", "Ostatni dom po lewej"? No chyba, że oglądałaś, bo to klasyki:P a z mniej znanych i w podobnym klimacie polecam "Nagmi".

Gość gość
Snowtown, polecam choć ciężki jak dla mnie, ale na faktach. I antychryst, mega ciężki, biała wstążka, funny games ale oryginał

Gość gość
Megan is missing. Srpsky film :( nie polecam :( do dziś żałuję

Gość gość
Żaden z których oglądałam (z tych wymienionych tych tutaj tez) mną nie wstrząsnął .Chyba nic na mnie nie robi na wrażenia. Parę książek mnie w*******o przy zakończeniu.

Gość gość
Fotograf Pogorzelisko (ten to mnie aż z równowagi wyprowadzil)

Gość gość
o, przypomniałam sobie jeszcze, że niedawno oglądałam "Chained"- może wstrząsnąć, ma zakończenie zaskakujące, ale dla mnie akurat był za "lekki" mimo, że temat straszny.

Gość gość
"Droga" (The Road), obejrzałam raz i nigdy w życiu nie wrócę, zbyt przerażający był, zwłaszcza dla rodzica.

Gość gość
Jak nie wstrza tobą pokazanie gwałtu na noworodku czy seks z kilkuletnim synem to ja nie wiem :(

Gość gość
Dom widziałam, drugiego nie, oglądam jak męża nie ma, bo on nie gustuje w takich ;-) czasem myślę że jestem lekko poryta...

Gość gość
ja też często oglądam jak jestem sama mocne filmy. Obejrzyj ten "Nagmi", dobre kino dla odmiany nie amerykańskie:P "Pluję na twój grób"- wersja współczesna może być, jak cię nie przeraża gwałt ukazany dość realistycznie. Swego czasu uwielbiałam takie krwawe filmy z torturami, ale ogólnie to lubię to co wstrząsa, może być i bez krwi byle było mocno i ryło psyche.

Gość gość
Megan is missing był.., no właśnie... Cieszę się że mam synów..

Gość Jula8980808880
"Apocalipto" "Plac Zbawiciela" "Egzocyzmy Emily Rose" "Szósty zmysł" "Salo, czyli 120 dni Sodomy"- nie doogladałam bo nie dałam rady, ale dla ludzi o mocnych nerwach i bardzo obrzydliwy "Requem dla snu" "Amerykańska zbrodnia"- film o tej samej historii co "dziewczyna z sąsiedztwa" tylko moim zdaniem mocniejszy Jak jeszcze cos sobie przypomne to napisze ;)

Gość Jula8980808880
Aha i jeszcze "bez litości"- nie polecam tym, które maja traumę zwiazaną z gwałtem

Gość gość
a dla mnie z kolei "Dziewczyna z sąsiedztwa" była mocniejsza. Nie wiem dlaczego, ale o gustach się nie dyskutuje;) co do Salo to ja się nudziłam naprawdę, przewijalam co chwilę, bo akcja posuwała się jak ślimak i jakoś mało przekonujące były role tych dzieciaków. Za to na koniec jak akcja ruszyła to dopiero zdałam sobie sprawę jak okropny był to film.

Gość gość
Dokładnie, ryło psyche, nie musi być sieki, ale ma być na tyle realny, że wezmę pod uwagę, że może być prawdziwy. Dlatego hostel mi się podobał bo oglądałam go jako dokument, bo takich świrów nie brakuje, a masa ludzi ginie bez śladu. Widziałam nieodwracalne, ciężko się na to patrzyło... Ale niedługo mąż wyjeżdża, będę szukać o oglądać :D

Gość gość
"Bez litości" to remake "Pluję na Twój grób" (tytuł oryginalny). Okropne są te sceny w pierwszej połowie filmu. Dodam jeszcze, że jest "Bez litości 2" i "Bez litości 3". W dwójce jest inna bohaterka, ale fabuła ta sama jak ktoś lubi może obejrzeć. W trójce natomiast jest bohaterka z pierwszej częsci;)

Gość gość
"Droga" naprawdę mocny film...

Gość gość
Mi też się "Hostel" podobał. Odnośnie "takich" świrów to polecam "8mm" co prawda mniej krwawy do "Hostelu", ale sam fakt, że tacy ludzie istnieją jest już przerażający.