Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej wstrząsający film jaki oglądałyście. Podajcie tytuły

Polecane posty

Gość gość
Mnie się jeszcze podobał "prestiż" ,który ostatnio oglądałam- może nie jest najbardziej wstrzasający,ale mroczny i zakończenie bardzo zaskakujące

Gość gość
Dom zły

Gość gość
Ukamieniowanie Sorayi M

Gość gość
Nagmi co to za film? Szukałam w bazie, nie ma.. a nie słyszałam o nim

Gość gość
z nowszych to "Pokój", "zabicie swietego jelenia"

Gość gość
Ogólnie najlepiej szperać po listach zakazanych filmów ;-) jeszcze martyrs, zakończenie mnie powaliło..

Gość gość
Dzięki, mam i jest na CDA, napewno zobaczę :-D

Gość Jula8980808880
"Siła strachu" jeszcze był niezły. Dosc straszny i bardzo zaskakujący

Gość gość
Też go oglądałam na CDA:P Korzystam czasami z bloga pewnej dziewczyny, ale nie chcę podawać żeby nie było że reklamuje. Nie wszystkie tam filmy, które dobrze ocenia ona są np. w moim guscie, ale akurat ten "Nagmi" mam z jej bloga i mi się podobał. Ogladałam jeszcze niedawno jeden, ale to nie wstrząsające aczkolwiek też thiller mało znany. Jak ktoś będzie chciał to podam tytuł.

Gość gość
Hei tai yang 731, to o tych japońcach, też jest na CDA z napisami, sorry że tak o tym piszę ale tam oglądam wszystkie filmy

Gość gość
I polecam jeszcze zniknięcie z 88

Gość gość
To ja chętnie, bo typowe amerykańskie kino już dawno mi się przejadło...

Gość gość
akurat ten thiller jest amerykański ale mało znany chyba i ma swój klimat, mi się nawet podobał, tytuł to: "Better watch out", polskiego nie znam. Oglądałam to na cda chyba:P A przedwczoraj oglądałam przedziwny symboliczny thiller "Mother!"- zaznaczam, nie każdemu przypadnie do gustu, jak dla mnie niezły, ale nie w dni kiedy ma się ochotę odprężyć przy filmach o psychopatach:P

Gość gość
aha, jeśli ktoś chce obejrzeć "Better watch out" to niech nawet nie zerka na dyskusje na filmwebie, bo spoiler daje po oczach w tytułach tematów, a oglądając znając tylko zarys fabuły można się fajnie bawić:)

Gość gość
gość dziś Jak nie wstrza tobą pokazanie gwałtu na noworodku czy seks z kilkuletnim synem to ja nie wiem Nie wstrząsnął mną Serbski film .Świat jest tak p**********y ze nic mną juz nie wstrząsa nic mnie nie dziwi .

Gość gość
Man behind the sun jest właśnie o tych japońcach

Gość gość
''requiem dla snu'' mną wstrząsnął chyba najbardziej, oglądałam jako nastolatka, ale do dziś słysząc piosenkę placebo- blind z tego filmu czuję niepokój. Inne filmu typu srbski film są brutalne, ale nie oddziałują na mnie zupełnie, bo nie mogłam się wciągnąć w fabułę, a oglądanie filmu dla samych brutalnych scen nie jest ciekawe.

Gość gość
"The Divide" jest jeszcze wart obejrzenia jesli ktos lubi takie klimaty

Gość gość
Seed skazany na śmierć. Takiego p********o filmu nie widziałam nigdy. Człowiek ogląda i chce wymiotować. Chory człowiek coś takiego produkuje. Sadyzm i psychopatia. Okropnosc. Na sama myśl mi nie dobrze.

Gość gość
Bunkier mi się podobał, dobry film. A wstrząsnął mną też "Dogville". Bardzo chciałabym się na to wybrać do teatru, ale nie wiem czy mi się uda, w każdym razie film inny i dający do myślenia.

Gość gość
tego filmu "Seed" nie widziałam, ale opis przypomniał mi o jeszcze jednym wartym uwagi. "Pogrzebany"- długo się za ten film zabierałam, bo spodziewałam się, że będą nudy, ale zaskoczył mnie, przygnębił, po prostu dobry film.

Gość gość
Bracia film psychologiczny wstrzasa na pewno

Gość gość
Gdy przeczytalam tytul tematu, to moja pierwsza mysla byla ,,Ludzka stonoga"

Gość gość
Ludzka stonoga to chlam:O ze tez ludzmi wstrzasa gowno doslownie:O Obejrzyj sobie Lobstera, Kla, Funny Games czy nawet Eden lake bo to wstrzasa gdyz jest o tym do czego sa zdolni ludzie a nie o sraniu sobie do ust:O

Gość gość
"Druga szansa" (nie mylić z serialem o tym samym tytule). Jest to film z 2014 roku; główną rolę gra w nim Nikolai Coster-Waldau. Długo nie mogłam do siebie dojść po tym filmie. Do dziś mam dreszcze, kiedy sobie o nim przypomnę...

Gość gość
ten film "Druga szansa" wygląda dobrze i gra w nim dobry aktor. Dziękuję bardzo za tytuł, bo to jedyny z filmów tu polecanych, którego nie oglądałam.

Gość gość
Nie lubie obrzydliwych i brutalnych filmow ale wstrzasajce lubie. Troche to koliduje ale wyjasniajac. Nie lubie filmow brutalnych z dziecmi, bo sa to chore, poryte filmy.