Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczyłem się...

Polecane posty

Gość gość
Hm...skomplikowana sytuacja. Nie wiadomo co zrobic czego nie..

Gość gość
Przytulilabym go chetnie do serduszka jak misia przytulaczka i zasnela tak.

Gość gość
Bardzo mi sie podoba.

Gość gość
I ja ją ..

Gość gość
Tak spojrzec w te oczy...wpatrywac sie. Uwielbiam gdy tak patrzy i patrzy...to takie przyjemne. I kiedy stoi obok czuje te obecnosc az milej na sercu. A kiedy jest tak bardzo milo az chcialoby sie wiecej. I czesciej.

Gość gość
Patrzenie jeszcze nic nie oznacza znam wiele kobiet ktore tak robia zwykle to to kobieca ciekawosc. Ale jak uwazasz inaczej zawsze mozesz zaproponowac kawe po pracy i sprobowac dzialac dalej. Np zaproponowac kolacje najwyzej ci odmowi i bedziesz wiedzial na czym stoisz.Choc dla mnie to ryzykownie robisz bo w pracy nie powinno sie szukac partnerki jak ci nie wyjdzie mozesz miec nieznosna sytuacje pozniej tak mi sie wydaje. Bo jak wyjdzie to spoko. A tak to zawsze bedzie jakis uraz i wzajemna niechec. Pozniej moze byc ciezko we wspolnych relacjach.

Gość gość
Kiedy przechodzi obok to swiat zamiera. A gdy sie zbliza czuje ciarki na plecach. Dreszcz przeszywa mnie gdy staje obok na odleglosc 45cm. Wtedy czuje jak moje serce bije coraz mocniej az musze wziac gleboki oddech. I tak bardzo chce towarzystwa akurat tej osoby.

Gość gość
Ta dlon tak blisko mojej az ciezko bylo sie oprzec pokusie by jej nie chwycic pod byle pretekstem scisnac poczuc cieplo przyjemnosc z dotykania takiej osoby.

Gość gość
00:12 Ale Cię wzięło!

Gość gość
Też tak miałem, na szczęście przeszło bo to była nieodpowiednia osoba.

Gość gość
Mam ochote przyciagnac ja do siebie kiedy tak patrzy i mam wrazenie zaczepia mnie...poczuc tak blisko jak jeszcze nigdy wczesniej tak calowac te usta jak gdyby jutra mialo nie byc. I sciskac..mocno sciskac muskac nie wypuszczac z objec. Chce sypiac obok tej osoby. Pragne tego.

Gość gość
Nie moge przestac sie wpatrywac i gdy jest tal blisko ja patrze na kazdy cm jej twarzy. Czolo nos usta...tu sie zatrzymuje i mam taka nieodparta chec zakosztowac i zatrzymac sie w nich na dluzej. I ta sylwetka te kostki...to cialo...jak mi sie podoba. Nie moge przestac o tym myslec jak szaleje za tym towarzystwem. Jaka to rozkosz gdy mozemy zamienic slowo sam na sam..

Gość gość
Lecz to sie nie uda bo tylko tak patrzy i nie odwazy sie. Nie odwazy sie zmaterializowac tych mysli..a moze mysli w tym czasie czy mam febre

Gość gość
Ale skoro nic nie robi tzn ze nie chce

Gość gość
eh... chcialabym aby pewien pan tak o mnie myslal... czy to cos znaczy jak ktos przechodzi obok i przyglada mi sie gdy ja udaje ze tego nie widze? Bo troche sie krepuje...

Gość gość
Mozliwe. Ja gdy ta osoba przechodzi dokladnie ogladam kazdy milimetr twarzy. Jest tak zachwycajaca te rysy twarzy...

Gość gość
Gdy stoi kilka cm ode mnie to ogladam brwi oczy nos usta i sie zachwycam. Ma piekne dlonie takie kosciste paluszki. Piekne

Gość gość
Nie wiem, ja sie troche boje na niego spojrzec bo jak narazie tylko mi sie podoba. Boje sie ze jak zaczne wpatrywac sie mu w oczy to sie tylko zakocham bo juz wczesniej tak mialam wiec teraz staram sie eliminowac takie sytuacje. Tym bardziej ze facet jest starszy (tylko tacy mi sie zawsze podobali), nie wiem czy kogos ma i w dodatku uwazam ze pewnie i tak wolalby inna.

Gość gość
Poza tym on jest naprawde bardzo przecietny a tak bardzo mi sie podoba. To chyba przez to ze jest cholernie inteligentny. Najgorsze jest to ze jestem strasznie niesmiala i przy mezczyznach ktorzy mi sie podobaja, zawsze robie sie glupiutka i mysle ze niestety duzo wtedy trace w ich oczach :(.

Gość gość
Ja patrze mu sie prosto w oczy. Zauwazam ze kiedy tak selektywnie patrze to on nieco drzy na poczatku rozmowy ale potem rozkreca sie i rozmawia wiec moze sprawia mu to przyjemnosc bo tak pewnie szybko by uciekl. I kiedy rozmawiam z innymi mezczyznami to przeszkadza mi w rozmowie. Jak myslisz dlaczego to robi? A Ty nie mysl z gory ze sie nie uda...nie nakrecaj sie lecz daj szanse

Gość gość
To jest temat o kobiece nie o facecie.

Gość gość
Mi tez sie podoba to ze jest inteligentny ale tez uwazam piekny.

Gość gość
Ehehe no tak off top ale autor nic nie pisze. W kazdym razie chyba dobrze ze poczyta czego chca kobiety. Tak czy siak - ja specjalnie geam troche glupia bo jak jestem zbyt poradna to facet nie jest potrzebny a ja chce by byl potrzebny. Chce zobaczyc czy jest cierpliwy czy jest opiekunczy czy jest wyrozumialy i widze w nim coraz wiecej i wiecej az...chce sie przytulic a nie bardzo to lubie ale do niego tak.

Gość gość
Te usta ma takie jak dojrzale czeresnie. Takie czerwone nabrzmiale jakby stworzone do pocalunkow miesiste nie wąskie idealne. Przygryzam wargi jak na nie patrze bo kocham czeresnie

Gość gość
01:56 to pocaluj co za problem.

Gość gość
Nie wiem czy tego by chcial...musialby zblizyc sie na mniej niz 46 cm a potem na 35 cm i jeszcze blizej...i patrzac mi w oczy zblizyc te czeresnie do moich ust a wtedy chetnie bym posmakowala i nie wiem jak dlugo sie nimi delektowala

Gość gość
Gdyby chcial to chyba by sie przechylil w moja strone i skradl calusa. Myje zeby tak ze nie ma problemu

Gość gość
Autorze widujesz ją w swojej pracy czy w jej ? Ona przychodzi do Ciebie?

Gość gość
Czytam, i nie wierz. Robimy podchody jak w piatej klasie (niestety robie to samo..) kiedys na studiach bylo wszystko proste. Czules /as miete, szlas na piwo , pare tancow w klubie studenckim i milosc do konca zycia (albo do nastepnego tygodnia) a teraz patrze jak blisko reke trzyma (a trzyma blisko..)

Gość gość
5.48 kto trzyma?