Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu facet się wycofał?

Polecane posty

Gość gość

Hej poznałam na imprezie przez wspólnych znajomych faceta młodszego 5 lat on 29 lat 34 spotkałam się z nim 3 razy ż jego inicjatywy i facet zamilkl nie odpisywał na wiąd nie odbierał telefonów bez podstawie . Na 3 spotkaniu chciał sexu ale wcale nie wykazywał większej inicjatywy prócz trzymania mnie za rękę i tylko wcześniej pisał że chce się poprzytulac. On nie wykazywał większej inicjatywy więc uznałam że nic jednak nie chce i też nic nie robiłam prócz rozmowy i picia drinka na kanapie u mnie w domu . Po 2 miesiącach się odezwał spotkalismy się raz było jakieś buzi buzi chciał wtedy więcej ale ja odmówiłam poniewaz tak dlugo sie nie odzywal. Posiedzielismy pogadalismy z godzine i umowilusmy sie na nastepny raz ale do spotkania nie doszlo. Po tygodniu napisal że nie chce się spotykac Bóg wie czemu ok uszanowalam. Po kolejnych trzech tygodniach przyjechał na imprezę na której byłam i wiedział o tym ale zaczął podrywac moja koleżankę. Gdy ona nie reagowała na jego podrywy skomentował do mnie że ona go nie obchodzi gadał tylko jak z kolezanka źle zrozumiała. Teraz gdy do niego pisze odpisuje ale gdy zacznę cięższe tak zwane tematy to nagle nie ma czasu . Jestem dorosła atrakcyjna kobieta i nigdy nie miałam takiej zagadki . Zawsze to faceci chcą nalegaja na sex na spotkania o co jemu chodzi może ktos rozwikla moja zagadkę bo mnie bardzo ciekawi co to za zachowanie? Dodam że facet mi się podoba ale staje się to już nudne tym bardziej że jesteśmy dorośli a nie nastolatkowie. Proszę o opinię. Kaśka.

Gość gość
Już samo to ze sobie przypomniał o Tobie nagle po 2 miesiącach to powinna Ci się zapalić czerwoną lampka, pewnie akurat nie miał innych opcji wiec uderzył do Ciebie, licząc ze będzie seks ale mu odmowilas więc odpuscil i szukał dalej. Onstasiam ze jesteś jedną z wielu. Kontakt nieregularny, potem znowu po tygodniu zaczął pisać...przypomina mu się o Tobie jak mu się nudzi, z braku laku. Masz 34 lata a tak dajesz sie zwodzic facetowi. A teraz jeszcze sama do niego piszesz. Miej trochę honoru i olej go, jemu nie zależy.

Gość gość
amen

Gość gość
Nie wiem

Gość Gość

nie nalegał mocno na seks bo niema zapewne doświadczenia

Gość Młodszy od ciebie

Czego nie kumasz? Gość chce poruchac, a Ty chcesz czegoś więcej więc ...ala jak ma seksu. Znajdź kogoś ogarnietego. 

Gość Ona
26 minut temu, Gość Gość napisał:

nie nalegał mocno na seks bo niema zapewne doświadczenia

Kobieto olej go.on wie co to sex za dobrze... kopnij w tyłek takiego chyba ze lubisz hardcor.. przerabiałam i nigdy w zyciu..albie wiesz co zrob?? Daj  mu a więcej.go nie zobaczysz

Gość Gość

Co ona mu rzekomo ma "dać"? A może on "da" jej?