Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle głowy

Polecane posty

Gość gość

Laski chelp !!:( okres dopiero w drugiej polowie lutego powinnam dostać , w ciąży nie jestem od trzech dni mam bóle głowy , dzisiaj mialam też nudności wrazliwość na dzwięki teraz klikam tu w ciemnym pomieszczeniu i slyszę jakby piski

Gość gość
migrena jak nic

Gość gość
lepiej od razu umów się na wizytę do dobrego neurologa, ja mam takie bóle migrenowe i leczę się u doktor Nowaczewskiej

Gość Greenteee
Mój partner też tak miał, poszedł do lekarza i ten kazał mu zrobić rtg na niestabilność kręgosłupa. Był na Piwnej 22 www.praktyka.info.pl i tam mu zrobili nie tylko dwa, ale aż cztery zdjęcia specjalne tego kręgosłupa. W opisie okazało się, że faktycznie jest ta niestabilność, ale od kiedy chodzi na rehabilitację to jest dużo lepiej. Także może trzeba zrobić takie zdjęcia tylko trzeba dobrze trafić, bo to podobno nie wszędzie wiedzą co robią. Na tej Piwnej to super, dzięki bardzo miłym Paniom od razu wiedziały jakie zdjęcia trzeba zrobić.

Gość aabuenaa
Moja koleżanka miała podobne objawy. Pomógł jej neurolog doktor Magda Nowaczewska, wybitny lekarz, przemiła kobieta . Może spróbuj się skonsultować. Z takimi objawami nie ma żartów, a bóle głowy są często lekceważone.

Gość renulllka
A gdzie przyjmuje ta Pani doktor?

Gość gość
Kiedyś ci mózg rozsadzi a goowno trzaśnie tylko :D

Gość gość
Mam to samo… W tę środę mam wizytę w CZS. Zamierzam poddać się leczeniu botoksem. Poczytałam trochę w necie o migrenie i jest to podobno jedna z najbardziej skutecznych metod. Myślicie, że warto??Ktoś próbował tego sposobu? Podobno efekty są odczuwane już po około tygodniu od zabiegu.

Gość gość
Ja wyleczyłam migrenę…botoksem. Usłyszałam o tym sposobie podczas jednej wizyt w CZS. Leczyłam się wówczas na coś zupełnie innego i przypadkiem wspomniałam, że mam takie silne migrenowe bóle, że czasami nie jestem w stanie podnieść się z łóżka. Okazało się, że botox to jedna z najbardziej skutecznych metod zwalczających migrenę. Zapisałam się tego samego dnia na wizytę, Pan doktor zadzwonił gdzie trzeba, bo ten botox mają też w CZS, minęła godzina a ja byłam po konsultacji :) Efekty odczujesz już po tygodniu :))