Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku nie wypada należeć do subkultur?

Polecane posty

Gość gość
Ja znałem takiego punka kiedyś co też ciągle chlał tanie wina i w końcu wpadł pod samochód i mu noga zgniła i mu ją amputowali, było to ze 20 lat temu a on już nie zyje teraz. Czasem warto odpuścić puki jest czas.

Gość gość
gość dziś 12:20 taki romantyczny styl zawsze mozesz troche zmodyfikować, tj wciaz nosić sukienki w kwiaty, ale z kotkami na koszulkach juz dac sobie spokojjezyk.gif tylko nie rob sobie dwóch kucyków :-/ xxx właśnie o tym mówię, tutaj jest zbyt dużo ograniczonych ludzi, więc nie spodziewam się głębokiej dyskusji :O na szczęście mieszkam w Warszawie i nikt nie zwraca uwagi na mój sposób ubierania się, za to często czepiają się mnie dawne koleżanki ze szkoły, które zostały w moim rodzinnym mieście :)

Gość gość
gość dziś gość dziś - o własnie, o tym mówię! Bo przecież niemożliwe, żeby dorosłej kobiecie coś się po prostu podobało...ona musi się "robic" dla innych :/ xxx tak, jakaś przypadkowa osoba z internetu lepiej wie co mi się podoba niż ja sama ;) :D :D :D :D

Gość gość
gość dziś Ja znałem takiego punka kiedyś co też ciągle chlał tanie wina i w końcu wpadł pod samochód i mu noga zgniła i mu ją amputowali, było to ze 20 lat temu a on już nie zyje teraz. Czasem warto odpuścić puki jest czas. xxx a Ty chyba za to nie uczyłeś się, PÓKI był na to czas. Co ma jedno wspólnego z drugim? Mnóstwo ludzi wpada pod samochód a nie są punkami. Jedno z drugim nie ma w ogóle związku.

Gość gość
Dziwne, że dorośli ludzie są takimi egocentrykami - żeby wierzyć, że każdy ubiera się dla nich więc mają prawo oczekiwac, że ktos nie zrobi sobie kucyków bo tak powiedzieli

Gość gość
wg Kafeterianek najlepiej, żeby każdy ubierał się tak samo i nudno, bo one same są nudne jak flaki z olejem. Każdy kto bardziej wyróżnia się z tej szarej masy jest uważany za dziwaka.

Gość gość
Poza tym subkultury to nie tylko ubrania, to często swego rodzaju styl życia

Gość gość
up

Gość Gość

zawsze myślałem że wszystkie subkultury to coś dla dzieciaków. Nawet samo określenie subkultury młodzieżowe. Dziwnie wyglądają starsi ludzie poprzebierani za nastolatki. Oczywiście każdy może nosić co chce i w czym się dobrze czuje, ale czasami takie osoby wyglądają po prostu śmiesznie.

Gość gosc

Jak nie mają ograniczeń w pracy to można do emerytury a potem jeszcze na emeryturze!