Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezwarunkową miłość da tylko mąż

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 33 lata i cudownego męża. Dzieci nie mamy. Ja po prostu bardzo nie lubię dzieci i nie chcę ich mieć. Nie ma we mnie instynktu macierzyńskiego. Zresztą mąż ma syna z poprzedniego związku. Nie jest bykiem rozpłodowym , szanuje moją decyzję i nie jest mu potrzebne drugie dziecko . A piszę dlatego bo często są teraz w modzie tematy kogo bardziej kochać. Dziecko czy męża. Zaślepione matki mówią że tylko dziecko daje miłość bezwarunkową. Mądre kobiety zauważają jednak że jest wręcz przeciwnie. Dziecko urodzisz, wychowasz , a później ono odchodzi i zakłada własną rodzinę. Zostaje mąż który przysięgał ci wierność i jest z tobą na dobre i na złe. Wspominacie stare dzieje, nareszcie znowu jesteście wolni. Ty wybrałaś jego a on ciebie. Taki jest mój mąż. Gdyby nie kochał mnie bezwarunkowo naciskałby na dziecko jako dopełnienie miłości. A on jest na tyle mądry że potrafi to zaakceptować i zrozumieć że tamta chciała dziecko a ja nie. Jeden, jedyny raz mąż mnie zdradził z koleżanką z pracy, ale ponieważ go kocham więc wybaczyłam. Nigdy więcej tego nie zrobił. Gdy dziecko zdradzi niejedna kobieta nie jest w stanie wybaczyć. Bo to tak jakby jej własne geny ją zawiodły. Zresztą wielu współczesnych psychologów mówi że dobrze wybrany mąż kocha cię bardziej niż twoje dzieci i twoi rodzice. Czy zgadzacie się.

Gość gość
Twój mąż zgodził się na brak dzieci z tobą bo ma już jedno. Gdyby był bezdzietny prawdopodobnie w którymś momencie powiedziałby c****.

Gość gość
Hahaha taki bezwarunkowo, silnie Cie kochajacy ze aż Cie zdradził :D i Ty oczywiście wierzysz ze tylko raz, bo on tak powiedział :D żebyś się nie zdziwila, bo pewności nie masz i Nie bedziesz miała nigdy, a kto raz dradzi, to zwykle na jednym sie nie skończy. Naiwna jestes.

Gość gość
Biedne są takie kobiety. Zero szacunku do samych siebie. Facet sobie pociupcial a ta go przyjęła z miłości :D jak można wybrać faceta zamiast dziecko? Nigdy tego nie zrozumiem.

Gość gość
naczytałam się już dzisiaj tematów o zdradzających żonach i co jedna to głupsza, mężowie je kochający mimo że zdradzają i innym dzieci robią teraz mówię pass