Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze (nasze) grzechy są przeszkodą do zbawienia!

Polecane posty

Gość gość

Nie! Ręka Pana nie jest tak krótka, żeby nie mogła ocalić, ani słuch Jego tak przytępiony, by nie mógł usłyszeć. Lecz nasze winy wykopały przepaść między wami a waszym Bogiem, wasze grzechy zasłoniły Mu oblicze przed wami tak, iż was nie słucha. Bo krwią splamione są wasze dłonie , a palce wasze - zbrodnią. Wasze wargi wypowiadają kłamstwa, a przewrotności szepce wasz język. (...) My wszyscy ryczymy jak niedźwiedzie i jak gołębie ciągle jęczymy. Spodziewaliśmy się prawa, ale go nie ma, i wybawienia, ale dalekie jest od nas. Bo rozmnożyły się występki nasze przed Tobą i grzechy nasze przeciwko nam świadczą. Tak, jesteśmy świadomi naszych występków i uznajemy nasze nieprawości: przestępowanie przykazań i zapieranie się Pana, odstępstwa od Boga naszego, namowy do przeniewierstwa i buntu, obmyślanie i wypowiadanie z serca słów kłamliwych. I tak precz odsunięto prawo, a sprawiedliwość stoi w oddaleniu; zachwiała się prawda na placu, i prawość wejść tam nie może. I tak zabrakło wierności, a rzadko kto zła unika. Iz 59, 1-15

Gość gość
Lecz Bóg może przeżyciężyć zło!

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Święte Słowo Boga! tutaj albo zdrady, niewierności, albo antykocepcja i seks pozamałżeńki, sama nieczystość!!!! albo miłość (niby dobra a zła) i tak w kółko...Na kafeterii przemykają się promyki dobra i światłości tylko dzieki takim ludziom, jak Ty. Dzięki

Gość gość
i jeszcze oszustwa i plugawy, kłamliwy język!

Gość gość
Chory sekciarz wmawiajacy ludziom mądrości z d**y. Przykre jak niektórymi można manipulować. To chyba wina jakichś deficytow mózgowych

Gość gość
I tak precz odsunięto prawo, a sprawiedliwość stoi w oddaleniu; zachwiała się prawda na placu, i prawość wejść tam nie może. I tak zabrakło wierności, a rzadko kto zła unika.!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tak, jesteśmy świadomi naszych występków i uznajemy nasze nieprawości: przestępowanie przykazań i zapieranie się Pana, odstępstwa od Boga naszego, namowy do przeniewierstwa i buntu, obmyślanie i wypowiadanie z serca słów kłamliwych.!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
00:33 niedobrze być takim zatwardziałym...

Gość gość
No właśnie, niedobrze, więc zaprzestan głoszenia tych herezji.

Gość ksiuncpsycholog
Z jakiego szpitala psychiatrycznego to zwiało?

Gość gośćateista
Hehehe trzeba miec niezle nasrane w mozgownicy zeby tu pisac o bogu :O

Gość gość
Nasz Pan przyszedł do grzeszników przede wszystkim...

Gość gośćateista
Moze to twoj pan ,ja sama jestem sobie panem :D

Gość ksiuncpsycholog
ja tam wole panie niz panow. biedaczek woli ogorki niz brzoskwinki :)

Gość gość
Ja kocham Słowo Boga. Dziś Pan mi powiedział, że skończą się dni mojej żałoby. Już się nie usłyszy o krzywdzie w twym kraju, o spustoszeniu i zagładzie w twoich granicach. Murom twoim nadasz miano "Ocalenie", a bramom twoim "Chwała". Już słońca mieć nie będziesz w dzień jako światła, ani jasność księżyca nie zaświeci tobie, lecz Pan będzie ci wieczną światłością i Bóg twój - twoją ozdobą. Twe słońce nie zajdzie już więcej i księżyc twój się nie zaćmi, bo Pan będzie ci światłością wieczną i skończą się dni twej żałoby. Cały twój lud będzie ludem sprawiedliwych, którzy posiądą kraj na zawsze, nowa odrośl z mojego szczepu, dzieło rąk moich, abym się wsławił. Z bardzo małego stanie się tysiącem, z najnieznaczniejszego - narodem potężnym. Ja, Pan, zdziałam to szybko w swoim czasie". Chwała Panu!!!

Gość ksiuncpsycholog
diagnoza fanatyk niebespieczny ekstremista :)

Gość gość
Nie bluźnij i uszanuj kobietę!

Gość gośćateista
Ja p*****le cytaty z biblii po polnocy to sie leczy ,psycholog pomozesz panu/pani? :D

Gość gość
Po północy jeden ćpa, drugi chla, trzeci uprawia nierząd a KTOŚ JEDEN CZYTA SŁOWO BOŻE... I tak jest i od zawsze było: dobro i zło w każdej chwili

Gość gośćateista
"ja kocham slowo boga" Ja kocham sie ostro bzykac :)

Gość TwójPan
Sadze ze juz za pozno i skonczy z kamizelkąC4. :)

Gość gość
a jesteś później szczęśliwy, spełniony..???.czy może coś dziwnego cię trapi: nerwowość, chwiejność, apatia... nie zadroszczę ci

Gość gośćateista
Kiedys wierzylam w te katolickie bzdury ,ale potem doroslam poczytalam i zrozumialam ,ze to strata czasu..tobie tez radze poszperac nie tylko w bibli,a potem zacznij zyc ..

Gość gość
01:11 Mam za dużo lat, żebyś robiła ze mnie głupią i wmawiała mi rzeczy niedrzeczne. Dobranoc

Gość gośćateista
W takim razie wspolczuje zmarnowanego zycia no i chyba przede wszystkim braku zyciowej madrosci..

Gość gość
1.10 Kto chce być mądry, niechaj posłucha, mądrość to prezent Świętego Ducha. Każdy mądry o tym wie, co jest dobre, a co złe Kiedy Duch powieje