Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja znajomej

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna przepiękna o zjawiskowej urodzie też z innego kraju i między nami jest rodzynkiem, mimo to nie ma nawet chłopaka. W rozmowie przeżyczliwa, stonowana jak trzeba, troche śmieszka gdy trzeba ma świetne wyczucie sytuacji, Wirtualnych znajomych ma ilości ogromne, natomiast widać dobrze w życiu ma ich bardzo mało, mmysle kolo 10-15 osób. Świetnie mówi po polsku, jest moją koleżanką i mi jej naprawdę szkoda może i sama nie jestem duszą towarzystwa, ale ona jest w grupach to właśnie zamienia sie w dusze towarzystwa, imponuje mi swoim przywiązaniem do zasad moralnych. ja sie domyslam dlaczego tak jest... Facecic biegają przy niej jak psy ale po pewntm czasie stwierdzają że za wysoka liga dla nich..

Gość gość
ja mam lepszą sytuację zastanawiam się czy ja dziewczyna która 2 lata mieszka z facetem i układa sobie życie chce mieć z nim dziecko itd (oboje młodzi 21 lat) ona wyjeżdża za granicę do racy niby co 3 miesiące ma podpisywac umowę tam Czy ten związek ma szansę przetrwać? czy oni się jeszcze kochają? ja mam cichą nadzieję, że nie ;P

Gość gość
Załóz swoj temat, bo tu nie pasuje.