Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jehowi atakują nawet na kafeteri !

Polecane posty

Gość gość

Jehowi atakują nawet na kafeteri !

Gość gość
nie, to tylko odpowiedź na atak bezbożników :o

Gość gość
Lubię jehowych bo nie budza we mnie strachu a jedynie odrazę. I jest to sekta co trzeba powiedzieć jasno. Są lepsi oczywiście niż klechy. No bo czy słyszeliście kiedyś o jehowym mordercy lub gwałcicielu? No chyba, że i to tak swietnie tuszuje ta sekta, a tuszuje przed resztą swiata wiele.

Gość gość
Ciekawe czy jakbym p*****lnęła jehowego z półobrotu w policzek to czy nadstawiłby mi drugi. :)

Gość gość
Dal by ci w ryja zeby niemieć długu tak mowi pismo swiete:-P

Gość gość
Wkurzają mnie z tym zaczepianiem w parku, na chodniku, na przystankach, że już nie wspomnę o notorycznym wydzwanianiu do drzwi, przynajmniej raz w tygodniu i nie dociera do nich słowo NIE, a jak drzwi nie otworzysz to wpychają te gazetki albo listy pisane ręcznie a w niech historia ich rodziny cudowne nawrócenie i zaproszenie do ich domu na pogaduchy. Kuku na muniu.

Gość gość
to są biedni zagubieni a jeszcze wydaje się im , że mogą zbawiać innych . Niestety nie wierzą w życie po śmierci , dali się oszukać swoim założycielom i pastorom .

Gość gość
11:43 Jako ateista mam akurat takie odczucia w stosunku do kościoła katolickiego.

Gość gość
:D

Gość Arianin
Zarówno KRK, jak Towarzystwo "Strażnica", to korporacje religijne, w których góra drenuje kasę z maluczkich...

Gość gość
hahahahaa! wiecie co? ponoć najwięcej gwałcicieli jest właśnie wśród jehowych bo oni uznają, że facet ma do tego prawo i to nie jest grzech :O bo bóg stworzył kobietę jako inkubator, a nie jako istotę ludzką. będą zbawieni według ich pisma tylko mężczyźni.