Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też szkoda ze zima juz sie niedlugo skonczy?

Polecane posty

Gość gość

Znowu będzie gorąco , pelno robactwa i ludzi na ulicach :O

Gość gość
nie cierpię zimy odśnieżania chodnika przed domem

Gość gość
tez nie lubię zimy tego ubierania kurtek czapek rękawiczek kozaków

Gość gość
czemu? Ja ja lubie nawet biegać zimą, wiosną juz nie bo wtedy kazdy wysilek powoduje tylko zmeczenie bo jest gorąco :O

Gość gość
niech już się skończy jak najprędzej ta zima to spadną mi rachunki za gaz uwielbiam wiosnę lato dni są dłuższe

Gość gość
Nie lubię ekstremalnych temperatur; ani zimy, ani lata. Jak dla mnie, to cały rok mogłaby być wiosna lub jesień. Musi być optymalnie, czyli ani nie za zimno, ani nie za gorąco. Źle znoszę skrajności, także fizycznie. Niestety, należę do osób, które są mocno "ciepłolubne" zimą, a "zimnolubne" - latem, co przekłada się na problemy zdrowotne potem. Wiosna jest piękna, jeśli chodzi o całokształt tej pory roku. Jesień, choć kojarzy się smutno, też ma swoje uroki. Zima oraz lato, to, ostatnimi laty, bardzo gwałtowne i niebezpieczne pory. Jak nie śnieżyce, to letnie huragany, jak to miało miejsce w sierpniu zeszłego roku, na przykład. Upały i mrozy są teraz bardzo skrajne, przynoszą więcej szkód, niż pożytku. Wiosna i jesień, to dla mnie odpowiednie pory, ale nawet teraz nie jest pewne, jak one będą wyglądać w tym roku, jak i w następnych latach. Ale, zdecydowanie, wolę delikatną wiosnę i jesień, niż bardzo gorące, wręcz nie do zniesienia, lato lub przeraźliwie mroźną zimę. Chociaż: ilu ludzi, tyle opinii, gustów...

Gość gość
Wiosna jest zbyt goraco dla mnie i 15 stopni to za duzo

Gość gość
up