Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu jakieś przyszłe młode babcie?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 41 lat i za 2 tygodnie rodzę a ty w tym wieku będziesz babcią...szok.

Gość gość
prowo prowo,inny jej temat to ten o prezerwatywach które znalazła u syna w aucie.

Gość gość
Dlaczego prowo? Zdarza się, że nastolatki mają dzieci. Dziwi mnie tylko zaskoczenie autorki, bo sama miała wcześnie dziecko, jak ktoś wcześniej zauważył. I nie, to nie były takie czasy. Jestem starsza od autorki, a moje koleżanki nie rodziły dzieci w tym wieku tylko później, choć wpadki się oczywiście zdarzały. Wina leży tez po jej stronie, bo pozwoliła piętnastolatce spotykać się z dorosłym facetem. Czego się spodziewała? Niech sie cieszy, że nie wpadli po kilku miesiącach.

Gość gość
Autorko no i dobrze :) będzie młodą mamą , Ty młoda babcia . Fajne sa takie młode rodziny . Moja bratowa ma taka i super:)

Gość gość
Ale co Ciebie to obchodzi kiedy zostane babcia? Zaszłam w ciaze wtedy kiedy chciałam, mojej mamie nie przeszkadza to, ze jest babcia.

Gość gość
Prowo, ona cały czas wymyśla tematy z d**y, może to jej praca. Na odległość pachnie oszustwem, dzisiaj nie wpada się w ciążę, a babcia nie przejmuje się wnukami, to problem rodziców. Już rzygam jej tematami z d**y.

Gość gość
prowo -może... troche dzowne że mama która pewnie sama urodziła z wpadki pozwalała 'chodzić" 15 latce z 21 letnim facetem .W tym wieku 6 lat to przepasć, w nowym/starym systemie szkolnym 15 lat to 8 klasa podstawówki a 21 to dorosły facet który kiedyś już byłby po wojsku...