Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie byście pojechali na wakacje w tym roku na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Zakopane czy gdzieś nad Bałtyk? W sumie w Zakopanem już byłam wiele razy, a nad Bałtykiem nie ( nad morzem byłam, ale nie nad tym),ale nie wiem co zrobic. Zakopane lubię i mnie tam ciągnie, w ogole lubie gory, ale morze też lubie... No i do Zakopanego mam zdecydowanie blizej bo jestem z podkarpacia , ale odleglosc nie gra az tak duzej roli

Gość OlgaHun
Mogę sobie na dłuższy wyjazd pozwolić raz do roku - nie więcej. Dlatego bardzo mi zależy, by każdy wyjazd był więcej niż udany. Wybieram od lat Grecję, bo tak “wszystko” jest pewne: pogoda, jedzenie, nastawienie ludzi. W zeszłym roku byłam z netholiday na Kos, teraz pewnie wybiorę Grecję.

Gość gość
A ja bym pojechała w góry, bo nigdy nie byłam. Mieszkam nad morzem i mam go dość. W tym roku jadę w góry.

Gość gość
proponuję Trójmiasto, jest morze ale jest też co zwiedzać, zawsze warto zobaczyć coś nowego, noclegów najlepiej szukać przez takie portale jak bookapart

Gość gość
I co wybrałaś? Ja jestem z okolic morza, więc wybrałabym góry :) Ogólnie w przyszłym roku z mężem wybieramy się na naprawdę ekstremalną podróż, bo z pieniędzy ze ślubu zafundowaliśmy sobie wycieczkę na kilimandżaro. Ogólnie kocham film Pożeganie z Afryką i bardzo chciałam ją zwiedzić. Także, hej przygodo. Oczywiście aktualnie dużo trenujemy i zdajemy sobie sprawę, że wejście na taką górę to nie lada wyczyn. http://adventure24.pl/kilimandzaro-5895-m-n.p.m.-2-dni-safari-korona-ziemi tak wyglada nasz plan wycieczki, ale my będziemy kombinować, by zostać nieco dłużej. Nie umiem się doczekać!