Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co ja mam zrobić?!

Polecane posty

Gość gość

Witam! Przejdę od razu do rzeczy. Chodzi o to, że CHYBA zakochałem się w przyjaciółce. Chyba, bo nigdy wcześniej nie byłem i nie wiem do końca czy to to, czy może tylko zauroczenie. Do pewnego dnia myślałem, że wygląd to podstawa (większość mówi, że nie, ale myślą inaczej ;p ). Po prostu ktoś mi powiedział, że chyba się w niej zakochałem i jak to tak przemyślałem to może i rzeczywiście. Jest o rok starsza i ma chłopaka. No właśnie.. Ma. Zawsze jak widzę ich razem lub komentarze jak sobie tam słodzą i wyznają sobie miłość (czasami też dostaję screeny z ich rozmów), coś we mnie wybucha, serce zaczyna mi walić, brzuch zaczyna lekko pobolewać. Martwię się o nią bardziej niż o siebie (że coś jej się stanie) i jak czuję, że mógłbym dla niej zrobić wszystko. Podobno jestem jej jedynym przyjacielem. Znamy się ponad rok, a i tak widzieliśmy się z 3 razy. Nie, że mieszka daleko. Mieszka parę kilometrów ode mnie. Nasze kontakty opierają się bardziej na internecie i z chęcią bym to zmienił. (Mam zaproszenie na urodziny :D ). Ona jest moją jedyną (znajomą i przyjaciółką) i nie mam komu się wygadać na ten temat. Wiem, że razem być nie będziemy, ale długo raczej nie wytrzymam tak i nie wiem czy powiedzieć. Boję się, że to może zepsuć nasze kontakty. To na teraz chyba tyle. Ewentualnie dopiszę coś jak zapomniałem :/ Proszę o rady! I jak możecie to nie piszcie tylko ,,Powiedz jej'' albo ,,Nie mów jej'', potrzebuje dłuższych odpowiedzi. Dziękuje za przeczytanie i wszystkie rady!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować